Deskundigheid
9.6/10

W. van den Elshout

Compact en geen franje

Sterke punten:

Een review schrijven over een videocursus is voor mij een eerste keer, maar nadat ik gebruik had gemaakt van de fimpjes van Vaarschool Albatros op Youtube voor Vaarbewijs 1, besloot ik op te gaan... Een review schrijven over een videocursus is voor mij een eerste keer, maar nadat ik gebruik had gemaakt van de fimpjes van Vaarschool Albatros op Youtube voor Vaarbewijs 1, besloot ik op te gaan voor Vaarbewijs 2 en heb de complete videocursus aangeschaft. Ik vind dat deze videocursus de aandacht moet krijgen die ze verdient. Na bestudering van de boeken kreeg ik namelijk het gevoel toch gebaat te zijn met meer gerichte onderwerpen, lessen en vragen en heb daarom besloten de videocursus aan te schaffen en ik kan niet anders zeggen dat de verstrekte en uitgelegde lesstof ruim voldoende is om het examen met goed gevolg af te leggen, Duidelijke uitleg, geen overbodige detail kennis en een prettig tempo hebben mij geholpen het Vaarbewijs 2 te halen.

Huub

Goed voorbereid

Prima georganiseert

Rick Hermsen

Helder

Sterke punten:

Duidelijke uitleg en niet saai en goede filmpjes

Rene Pot

Wederom in 1 keer geslaagd! Dank jullie wel!

Sterke punten:

eigen locatie, ontspannende sfeer, lekker nuchter

Ed Gubbels

Geweldige opleiding

Zeer duidelijke uitleg

Lovers b.v. Amsterdam

In 1 keer geslaagd!

Sterke punten:

Duidelijk, goede leraar en video's helpen om alles echt duidelijk te maken

Carmen Coman

Top -video lessen! VB1+2 geslaagd!

Sterke punten:

Ik heb de video cursus VB1 en na 10 dagen ben ik geslaagd en dan de VB2 en na 12 dagen ben ik alweer geslaagd.
Compact en voldoende informatie materiaal, goede structuur en "mind"...
Compact en voldoende informatie materiaal, goede structuur en "mind" vriendelijk.
Echt een aanrader om het leerproces zo efficiënt mogelijk te maken.
Voor mij heet heel goed gewerkt.
Albatros Team.. Bedankt!

Hans Neuteboom

Vaarbewijs 2 in een keer gehaald

Sterke punten:

Duidelijke theorie en enthousiaste leraar

HENK

GESLAAGD VB01 70 PUNTEN

HELDERE LEUKE UITLEG

Dirk L.

KV1 Videocursus

Sterke punten:

Geslaagd met 77/80 voor KV1. Videocursus werkt perfect en flexibel. Goede uitleg, Coen praat rustig en articuleert heel goed waardoor je de video op 1.5 of 2 keer de snelheid kunt afspelen en tijd... Geslaagd met 77/80 voor KV1. Videocursus werkt perfect en flexibel. Goede uitleg, Coen praat rustig en articuleert heel goed waardoor je de video op 1.5 of 2 keer de snelheid kunt afspelen en tijd wint. De hoeveelheid examenvragen is enorm en het oefenen met deze vragen helpt, ca. 50% van de echte examen vragen kwamen overeen met de oefenvragen.