M van Leuven

Ben zeer goed en vriendelijk geholpen door de verkoper Huibrecht en iedereen was zeer betrokken en behulpzaam.

Had verwacht dat je nog wel wat uitleg zou krijgen hoe alles werkte helaas is dit niet gebeurt

P.R.

Op de verkoper na hebben alle medewerkers een positieve indruk achtergelaten.

Op de verkoper na hebben alle medewerkers een positieve indruk achtergelaten.

De verkoper wilde me in eerste instantie wegsturen en gaf aan dat ik bij het verkeerde adres was. Dit kwam omdat ik hem “chef” noemde, vanwege het feit dat hij niet de moeite had genomen zichzelf in eerste instantie voor te stellen of überhaupt de moeite te nemen mij te benaderen.

Ik was hoe dan ook van plan de auto te kopen, dit is het geluk geweest van de verkoper waardoor de verkoop toch door is gegaan.

Na de overdracht van het voertuig, had ik de eerst dag al een mankement die vervolgens in het filiaal in Veenendaal is verholpen na heel wat communicatie.

De achterrem schijven en blokken waren in een zeer, de werkplaats medewerker daar gaf aan dat dit zeer onveilig was en absoluut niet goedgekeurd (APK) mocht worden. Tevens zou dit ook in de 130 punten inspectie ondervangen moeten zijn.

Door dit twijfel ik nu natuurlijk ook aan de algehele aflever staat van de auto en wat er nou wel of niet is gedaan. Het probleem is in Nijmegen nooit serieus opgepakt, of iets aangeboden uit coulance (bijvoorbeeld een nieuwe check).

Op het moment heb ik ook al twee waarschuwingslampen branden en een ratelend geluid vanuit de motor bij een koude start. Hiervoor dien ik binnenkort een filiaal voor te bezoeken bij de express service aangezien er een zeer lange wachtrij is bij de werkplaatsen.

Kees

De verkoop is eigenlijk prima verlopen echter vond ik wel dat er weinig tijd was voor de aflevering. Er werd wel een strik op de motorkap geplaatst en foto’s gemaakt door de verkoper maar... De verkoop is eigenlijk prima verlopen echter vond ik wel dat er weinig tijd was voor de aflevering. Er werd wel een strik op de motorkap geplaatst en foto’s gemaakt door de verkoper maar eerlijk gezegd had ik er net wat meer van verwacht. Wat meer tijd en extra aandacht. Ik begrijp het dagelijkse kost is voor een autodealer maar voor ons was het de eerste keer dat wij z’n grote uitgave deden voor een prachtige auto.

Gr kees

Wesley

Fijne interactie, werd goed geholpen en vanaf begin serieus genomen.

Zakelijk en prettig klantvriendelijk contact ….reactie en oplossingsgerichte afwikkeling via mail mag iets sneller

Weinig tot geen communicatie met de verkoper. Slecht bereikbaar, waardoor de communicatie niet altijd goed verliep. Wél altijd direct geholpen en netjes te woord gestaan wanneer er contact... Weinig tot geen communicatie met de verkoper. Slecht bereikbaar, waardoor de communicatie niet altijd goed verliep. Wél altijd direct geholpen en netjes te woord gestaan wanneer er contact was. Tot heden geen antwoord op mijn what’s app bericht gekregen, wat ik jammer vind.

Ramón

Fantastische persoonlijke benadering door Rick Buenck, zeer tevreden met de afhandeling en aflevering

Wijnand Pijl

Professioneel en vriendelijk! Goede communicatie en komt afspraken na!

Kennis, vriendelijk, goede uitleg, duidelijk