Zeer tevreden over aankoop van de '2e hands' T-Roc. Hadden de keus uit 2 nagenoeg vergelijkbare auto's uit 2 vestigingen. Werd prima geregeld om met allebei de auto's vanuit...Zeer tevreden over aankoop van de '2e hands' T-Roc. Hadden de keus uit 2 nagenoeg vergelijkbare auto's uit 2 vestigingen. Werd prima geregeld om met allebei de auto's vanuit Wageningen een proefrit te maken. Verkoper was heel prettig in omgang en wees zelf op beschadigde sierlijsten. Aflevering was keurig geregeld en alle gemaakte afspraken waren netjes uitgevoerd.
Ik ben heel fijn geholpen! De auto was binnen 2 dagen weer gerepareerd en alles is netjes afgehandeld. Top!!
Correcte schade-afhandeling. Aardige en behulpzame mensen. Geen papieren rompslomp. Alles werd rechtstreeks met mijn verzekeraar geregeld. Fijne leenauto meegekregen. Na 4 dagen stond mijn auto...Correcte schade-afhandeling. Aardige en behulpzame mensen. Geen papieren rompslomp. Alles werd rechtstreeks met mijn verzekeraar geregeld. Fijne leenauto meegekregen. Na 4 dagen stond mijn auto schadevrij én ook nog eens ,keurig schoongemaakt weer klaar. Top!
Vriendelijk en dienstverlenend.
Behulpzame & vriendelijke ondersteuning
Ik ben zeer snel en netjes behandeld door de Vallei Auto Groep, dankjewel nogmaals!
Paul van Kempen
Ik ben zeer tevreden over de aankoop van de Audi Q3 ( occasion) en de overname van 2 inruilauto's. De Vallei Autogroep kwam haar afspraken allemaal keurig na. de proefrit verliep...Ik ben zeer tevreden over de aankoop van de Audi Q3 ( occasion) en de overname van 2 inruilauto's. De Vallei Autogroep kwam haar afspraken allemaal keurig na. de proefrit verliep vlekkeloos en de verkoper Jeffrey Meurs maakte de overdracht administratief keurig in orde. Niets dan lof!
Prima allemaal
Thea
Aftersales loopt nog. Tot nu toe verloopt alles naar volle tevredenheid.