Communicatie en vervangend vervoer correct. Kwaliteit uitgevoerde werkzaamheden niet naar tevredenheid

Over het algemeen positief wat betreft het schadeherstel.
Over het algemeen positief wat betreft het schadeherstel.
Wat betreft de leenauto die we kregen, deze had een lekke band wat thuis ontdekt werd. Ook was de ruitenwisservloeistof helemaal leeg en de ruiten waren heel erg vet, wat resulteerde dat we genoodzaakt waren om bij een tankstation ruitenwisser vloeistof te gaan halen.

C. van ESSEN

Keurig en correct geholpen alle afspraken netjes nagekomen

Beetje rare benadering bij aankoop door de verkoopmedewerker. Hij was niet echt bereid om moeite te doen om ook een vergelijkbare auto (Leon) te laten testen. Rare houding. Hij stelde eerst de vraag... Beetje rare benadering bij aankoop door de verkoopmedewerker. Hij was niet echt bereid om moeite te doen om ook een vergelijkbare auto (Leon) te laten testen. Rare houding. Hij stelde eerst de vraag of we wel zaken wilden doen, want anders wilde hij de moeite niet doen. Nogal arrogante verkoophouding lijkt me en Vallei groep onwaardig.

Sean

Net bedrijf met goede service en duidelijkheid. top

André vd W.

Prettig zakelijk contact met de verkoopadviseur gehad. De enkele vragen dei ik had zijn naar tevredenheid beantwoord.

arian van Hardeveld

Vond de auto niet goed schoon op de plekken die je niet ziet als de deuren dicht zijn De adviseur is de oorzaak dat ik nu mijn derde auto bij u koopt.

Mijn ervaring is dat het een prima, zakelijk correcte auto garage is. Uitstekend geholpen door de schade afdeling en vervangend vervoer was ook goed geregeld.

Na wat opstart problemen tijdens het gehele verkooptraject heeft de uiteindelijke verkoper (Corné) uitstekend zijn werk gedaan.