Uitstekende service, alles naar grote tevredenheid. Zeer vriendelijk en klantgericht behandeld door de verkoper en ook de aflevering van de auto was helemaal in orde.
Dank voor de goed...
Dank voor de goed service.
M.v.g.
Mathieu Wijnands

Edwin Uijterwaal

Plezierige gesprekken gehad met Wesley. Ik kom zeker terug voor een volgende auto.

Ik ben serieus genomen bij inruil en goed geholpen.

F.A. Marijnissen

Leuke en goede gesprekken. Vd week nog klein probleem met openen ramen. Werd gelijk opgelost.

M. Kwint

Snelle en fijne communicatie. Top bedrijf!

Goed geholpen bij de aankoop van mijn auto. Alle vragen die ik had over de auto waren goed beantwoord.

J.A. de Vrijer

De gemaakte afspraken voor 100% nagekomen in een ongedwongen, gemoedelijke sfeer.

K.A. Folkertsma

Bij bezichtiging en latere proefrit van mijn uitgezochte VWGolf ben ik uitstekend en behulpzaam geholpen door de verkoper! Dani�l is behulpzaam en informatief erg prettig gebleven in overleg rond de... Bij bezichtiging en latere proefrit van mijn uitgezochte VWGolf ben ik uitstekend en behulpzaam geholpen door de verkoper! Dani�l is behulpzaam en informatief erg prettig gebleven in overleg rond de verkoop van de Golf en de inruil van mijn eigen auto. Ook bij de eerste kilometers en de eerste vragen omtrent afhandeling en gebruiksaanwijzingen was hij steeds behulpzaam aanwezig. Complimenten dus aan DdW!

Zeer tevreden over en zeer vriendelijk geholpen door de verkoper!

Richard

Heb even zitten twijfelen.
Zaterdag 20 juli Vallei groep Veenendaal bezocht voor een nieuwe Volkswagen Up.
Geholpen door een jonge nieuwe verkoper.
Hij deed netjes zijn best en...
Heb even zitten twijfelen.
Zaterdag 20 juli Vallei groep Veenendaal bezocht voor een nieuwe Volkswagen Up.
Geholpen door een jonge nieuwe verkoper.
Hij deed netjes zijn best en werk.
Aangekomen bij het puntje proefrit, kregen we te horen dat er geen demo beschikbaar was.
Wij konden afgelopen zaterdag 27 juli terug komen voor een proefrit. Aangeboden offerte op 20 juli was netjes en lag klaar voor ons.
Maar ja geen proefrit mogelijk, dit verbaasd ons , zodra je een dikke Volkswagen wil kopen wordt alles uit de kast gehaald, maar een upje.
Wij hebben netjes de afspraak geannuleerd voor de proefrit om bij andere belangstellenden geen teleurstelling te bezorgen.
Nogmaals de verkoper heeft tot aan de proefrit zijn best gedaan. Hij kon zijn werk niet verder afmaken doordat het bedrijf hem niet de mogelijkheden gaf.
In eerste instantie netjes een review geschreven met een beoordeling van 1 ster, deze wordt tegengehouden met het bericht: wij geven het door aan de bedrijf en komen er op terug. Na 1 week wordt uw review geplaatst.
Nu 1.week later: geen bericht mogen ontvangen en review niet geplaatst.
Mijnpersoonlijke opvatting: je wordt als potentiële klant niet serieus genomen en het boeit ze niet wat je doet of er van vindt.

Advies aan toekomstige potentiële kopers: maak eerst een proefrit afspraak en een gespreks afspraak.
Zorg er voor dat het pak met geld duidelijk zichtbaar is bij binnenkomst voordat je de moeite neemt om die kant op te gaan.

Misschien dat men dan serieus gaat denken: die wil een auto kopen.

De 3 sterren die nu gegeven worden zijn puur om door de spamfilter heen te komen.

Zelf geef ik maar 1 sterk.

Misschien ben ik de enige met deze mínder goede ervaring, maar persoonlijk vind ik het een gemiste kans voor de groep.

Dit was en is mijn eerste kennismaking met dit bedrijf, en zeer zeker ook de laatste.