Hele nette ontvangst. Er wordt goed te tijd voor je genomen. De auto keurig afgeleverd.
I. Hensen
Dikke vette tien van ons voor Elias
Uitstekende dienstverlening geen verkoop praatjes maar hartelijk en to the point. En goede after sales. We zijn zeer tevreden en komen zelfs voor onderhoud naar jullie toe.
Vriendelijke benadering, geen gladde praatjes maar degelijke en betrouwbare informatie.
Spontaan een skoda gekocht, de verkoper was sympathiek en heeft ons goed geholpen. De afspraken die gemaakt zijn, zijn ook nagekomen.
B.M. Goedhart
Alles prima, inruilwaarde viel tegen!
Heel fijne garage. Na aankoop occassion bleken er blaasjes in de lak van de motorkap te zitten. Dit hadden we bij de overdracht niet gezien. De Motorkap is toen onder garantie gespoten. Heel fijne...Heel fijne garage. Na aankoop occassion bleken er blaasjes in de lak van de motorkap te zitten. Dit hadden we bij de overdracht niet gezien. De Motorkap is toen onder garantie gespoten. Heel fijne service!!
R.A.C.T. de Groot
We kregen antwoord op al onze vragen en alle belangrijke informatie is overgebracht. Soms ging het een beetje te snel en kon het iets gestructureerder. Maar overall zijn we dus best tevreden.
Vriendelijke ontvangst, alles volgens afspraak
Klasse wagen En een prettige en vriendelijke behandeling van de verkoper van vallei autos