R.L.L.M. Franssen

Vriendelijke klantbehandeling! Niks mis mee.

Met vertrouwen een andere auto gekocht bij de Vallei groep

Barbara Brouwer

Vriendelijke, eerlijke en fantastische service.

L.H.J. Dekker

Zeer tevreden over alles

Marcel van der Meijs

Prima bedrijf en zover ik het tot nu kan beoordelen is de service erg goed. Auto werd keurig afgeleverd met alles erop en eraan.

Gehele traject vanaf eerste gesprek tot aaan de aflevering zoals al jaren gebruikelijk prima ongevolgd.

Huib

Informatie over het afleverproces kan beter. Tot 2x toe werd deze op het allerlaatste moment gewijzigd. De verkoper kan hier niet veel aan doen, de communicatie vanuit de werkplaats zou in zon geval... Informatie over het afleverproces kan beter. Tot 2x toe werd deze op het allerlaatste moment gewijzigd. De verkoper kan hier niet veel aan doen, de communicatie vanuit de werkplaats zou in zon geval beter moeten zijn.

Cor van Gils

Ondanks het feit dat jullie een groot volume draaien voor wat betreft de verkoop van autos heeft Corn? van der Wind aandacht voor de klant. Keurig alle afspreken nagekomen, reageert snel op... Ondanks het feit dat jullie een groot volume draaien voor wat betreft de verkoop van autos heeft Corn? van der Wind aandacht voor de klant. Keurig alle afspreken nagekomen, reageert snel op openstaande vragen (zelf op zijn vrije dag). Kortom we zijn super tevreden. Dit is de eerste bedrijfsauto die we buiten onze regio kopen, maar zeker niet de laatste.

Ik ben corect en zakelijk te woord gestaan. Helder en duidelijk verhaal als antwoord op mijn vragen. De wagen is netjes opgeleverd op de afgesproken dag en tijd.

Ton Gerrits

Prima begeleiding. Als er iets meer verteld zou zijn over de bekende mankementen van het type auto, en dat deze op de occasion aangepakt zijn, had ik waarschijnlijk een nog beter gevoel bij de koop... Prima begeleiding. Als er iets meer verteld zou zijn over de bekende mankementen van het type auto, en dat deze op de occasion aangepakt zijn, had ik waarschijnlijk een nog beter gevoel bij de koop gehad.