Jong-a-Lock

Uitstekende service

Boeriu

Good feeling about the knowledge of the personal

Toonen

Ik ben prettig geholpen door een goede leerling-verkoper, Huibrecht van Donselaar. Ik heb proefgereden in een voor mij onbekende automaat auto. De eerste keer, tijdens de proefrit is hij een stukje... Ik ben prettig geholpen door een goede leerling-verkoper, Huibrecht van Donselaar. Ik heb proefgereden in een voor mij onbekende automaat auto. De eerste keer, tijdens de proefrit is hij een stukje meegereden met mij en dat vond ik erg fijn.
Hij stelde mij gerust. Uiteindelijk heb ik de auto ook gekocht en ben er erg blij mee. Mijn grote dank aan hem en aan zijn geduld.

Rakers

Groot aanbod van hele nette jonge occassions met Interessante prijzen gevonden op internet. Mooie garage en showroom. Nette ontvangst door de verkoopadviseur Corne van der Wind. Bekwaam in de... Groot aanbod van hele nette jonge occassions met Interessante prijzen gevonden op internet. Mooie garage en showroom. Nette ontvangst door de verkoopadviseur Corne van der Wind. Bekwaam in de uitleg, geduldig met luisteren en meerdere malen de ?extra mile? om de gewenste informatie te verkrijgen. Goede uitleg bij afhalen auto. Papierwerk uitstekend afgewikkeld. Kortom, een bedrijf en adviseur waar zeker reclame voor gemaakt zal worden.

Jansen

Ik ben heel goed geholpen, maar vind het een beetje jammer heb 350, ? betaalt voor de aflevering ik had de auto een dag ,en er moest een halfe liter olie bij ,naar mijn inzien is er helemaal... Ik ben heel goed geholpen, maar vind het een beetje jammer heb 350, ? betaalt voor de aflevering ik had de auto een dag ,en er moest een halfe liter olie bij ,naar mijn inzien is er helemaal niets aan gedaan ,ik ga er van uit dat ze de auto voor die prijs na kijken .
Ben terug geweest maar hadDen geen pasklaar oplossing .
Ik ben dat niet gewent van een ,volkswagen delers .
Beetje teleurgesteld.

Georges Depoorter

Heel fijn en keurig geholpen door de verkoper. Nam alle tijd en was zeer deskundig. Uitstekende prijs terug ontvangen voor de inruilauto. De nieuwe auto is ontzettend mooi en netjes afgeleverd. Leek... Heel fijn en keurig geholpen door de verkoper. Nam alle tijd en was zeer deskundig. Uitstekende prijs terug ontvangen voor de inruilauto. De nieuwe auto is ontzettend mooi en netjes afgeleverd. Leek wel nieuw. Chapeau hoor!
Bij een volgende auto kom ik zeker weer terug.

Erik Rutgers

Zeer prettig zakengedaan. Dank voor alle inzet.

Modderman

Uitstekende ervaring en bijzonder goede service van de verkoopmedewerker. Heel erg vriendelijk behandeld.

Duisens

DE ZEER CORRECTE HOUDING , EN EERLIJKE BENADERING.

Versteeg

Prettige verkoper, luisteren naar de klant