Wij zijn zonder afspraak de nette showroom binnen gevallen en even rond gekeken. Al snel stelde zich een verkoopspecialist voor die koffie aanbood en alle tijd nam. Onze voorkeur ging uit naar een...Wij zijn zonder afspraak de nette showroom binnen gevallen en even rond gekeken. Al snel stelde zich een verkoopspecialist voor die koffie aanbood en alle tijd nam. Onze voorkeur ging uit naar een VW Passat Variant TSI, gevonden via de website. Auto werd meteen van stal gehaald om te bekijken en voor een proefrit klaar gezet. Hierna was de koop snel beklonken met een gratis 1ste onderhoudsbeurt in het vooruitzicht. Na 3 weken de auto opgehaald. De koffie stond weer klaar en met enige uitleg met de zo goed als nieuwe auto huiswaarts gegaan.
Rutten
Ik ben tevreden over hoe de verkoop van mijn oude auto verliep en de koop van de nieuwe
Van De Walle
In eerste instantie heel fijn op weg geholpen door Youri .. Jammer dat hij op dat moment niet de auto had staan die ik zocht. Uiteindelijk enkele dagen later in Ede wel de auto gevonden en gekocht,...In eerste instantie heel fijn op weg geholpen door Youri .. Jammer dat hij op dat moment niet de auto had staan die ik zocht. Uiteindelijk enkele dagen later in Ede wel de auto gevonden en gekocht, maar helaas geen klik met deze verkoper. Auto werd op mijn verzoek een dag eerder afgeleverd bij Youri. Zeer vriendelijke verkoper, neemt de tijd om alles goed uit te leggen en een paar dagen na aflevering werd er geinformeerd of alles naar wens is. Een goed bedrijf dat ik zeker zou aanbevelen!
Lehman
Wij zijn uitstekend geholpen met de aankoop en aflevering, maar 3 uur later werden we onaangenaam verrast door dezelfde verkoper met gedoe over de gegeruilde auto. Uiteindelijk een zeer...Wij zijn uitstekend geholpen met de aankoop en aflevering, maar 3 uur later werden we onaangenaam verrast door dezelfde verkoper met gedoe over de gegeruilde auto. Uiteindelijk een zeer onplezierig telefoongesprek gehad voor beide kanten, en dat stelt ons teleur en is een schril contrast met de aankoopgesprekken.
van Loon
Verkoop- en aflevertraject zijn goed verlopen. Wat wel vervelend is, is dat mijn touchscreen 's ochtend niet reageert. Hier is nu een afspraak voor een software-update voor gemaakt. Als de...Verkoop- en aflevertraject zijn goed verlopen. Wat wel vervelend is, is dat mijn touchscreen 's ochtend niet reageert. Hier is nu een afspraak voor een software-update voor gemaakt. Als de auto de update niet heeft gehad en het moet alsnog worden doorgevoerd kost mij dit minimaal 1,5 uur extra tijd. Deze update had voor aflevering van de auto gecontroleerd en eventueel geplaatst moeten worden.
Hamer
Geen op of aanmerkingen en adviseur heeft ons prima geholpen.
Gerard van den Hazelkamp
Wij zijn heel fijn te woord gestaan door Igor Roso hij nam alle tijd voor ons
Erik van der Wolf
De rustige en zeer niet opdringerige manier van zaken doen en het volledig nakomen van alle afspraken maken dit bedrijf tot een top tien bedrijf.