Arnes Fazlic hebben we ervaren als een zeer prettige verkoopadviseur, laagdrempelig in de omgang, erg vriendelijk, correct, duidelijk, verstand van alles, weet precies waar hij het over heeft,...Arnes Fazlic hebben we ervaren als een zeer prettige verkoopadviseur, laagdrempelig in de omgang, erg vriendelijk, correct, duidelijk, verstand van alles, weet precies waar hij het over heeft, zakelijk, communicatief perfect! We zijn blij met deze mooie auto, comfortabel, met de automaat een groot plezier om in te rijden, verrassende technische snufjes, lekker snel, precies wat wij graag wilden!
Vos
Prettig, zakelijk, service verlenend. Een prima ervaring bij de aankoop van een auto
Slaager
Duidelijke en snelle communicatie, goede afspraken en service.
Nick Boekhout
Goede service, duidelijk en snel alles geregeld zonder hele verhaaltjes. Wanneer je iets vraagt krijg je gewoon snel een reactie en helpen zij je met bijvoorbeeld offertes en vragen over het...Goede service, duidelijk en snel alles geregeld zonder hele verhaaltjes. Wanneer je iets vraagt krijg je gewoon snel een reactie en helpen zij je met bijvoorbeeld offertes en vragen over het onderhouden van de auto.
van der Werff
Bijzonder hulpvaardig, goede uitleg bij de aflevering. Ook via email enkele vragen snel beantwoord. Links doorgestuurd voor bestelling winterbanden hoezen. Bijzonder prettig contact.
Kuijpers-van der Velden
Erg prettige manier van zaken doen. Vriendelijke verkoper, goede service, alles volgens afspraak. Zeer tevreden.
John Sombroek
Vriendelijk en snel geholpen. Heb een import auto gekocht. Mis alleen nog een Nederlandse handleiding. Ga dit nog doorgeven en heb er vertrouwen in dat dat goed komt.
Boersema
De verkoper was vriendelijk, zorgvuldig, neemt de tijd, positieve behulpzame man.
Lageweg
Vriendelijke benadering van de verkoper Afspraken nagekomen Auto in zeer goede staat afgeleverd