Goede afspraken gemaakt, en ze ook nog helemaal goed nagekomen.
Johan
Zeer professioneel en prettig bedrijf om zaken mee te doen, met zeer veel kennis en een prachtig assortiment aanwezig
Erg tevreden
Philippe
Als particulier die al enkele keren een boom heeft gekocht kan ik zeggen dan ik telkens zeer tevreden ben over hun producten en service. Laatst een probleempje gehad met een boom die het moeilijk...Als particulier die al enkele keren een boom heeft gekocht kan ik zeggen dan ik telkens zeer tevreden ben over hun producten en service. Laatst een probleempje gehad met een boom die het moeilijk had....Super snelle reactie gehad, zelfs een bezoekje ter plaatsen in mijn tuin (In België). Echt wel top. doe zo voort. De volgende boom komt zeker terug van bij jullie ;-)
Jan Piet
Buitengewoon klantvriendelijke levering van een prachtige boom
Martijn
Prettige, snelle en duidelijke communicatie per mail en telefonisch. Kennis van zaken en kwaliteit van plantmateriaal.
e
Planten besteld via onze eigen hovenier, een plant was te klein geleverd en dit is snel en goed opgelost
Selma
Zeer tevreden met de goede transportservice en mooie bomen/struiken.
Geleverde boom van goede kwaliteit. Aflevering prettig en behulpzaam. Orderbegeleiding professioneel en adequaat.