Zeer goed, in bomen, advies, communicatie, stipt en vriendelijk allemaal!
RH Meijer
maas
Communicatie liep perfect, net zoals een afspraak maken en de bomen ter plekke uitzoeken. Daarnaast werden de bomen zeer mooi verpakt afgeleverd door een professionele transporteur, kortom geen...Communicatie liep perfect, net zoals een afspraak maken en de bomen ter plekke uitzoeken. Daarnaast werden de bomen zeer mooi verpakt afgeleverd door een professionele transporteur, kortom geen enkele reden tot klagen!
Dirk Versantvoort
Uitstekend
fam. van Venrooij
Prachtige boom kweekbedrijf waar ook de particuliere klant prima geholpen wordt.
Quist
Houden zich stipt aan gemaakte afspraken. Perfect.
Ooms
Zeer positief
Krinkels
Zeer deskundig en vriendelijk en kwalitatief goede bomen
Hans van der Loo Gemeente Gemert-Bakel
Inkoop bomen diverse projecten
Berkhout Varkens
Over het algemeen een prima ervaring, vooraf mocht er wat meer fanatisme achter zitten. Wij hadden namelijk gevraagd om even te bellen ter info over de verschillende bomen soorten, vervolgens...Over het algemeen een prima ervaring, vooraf mocht er wat meer fanatisme achter zitten. Wij hadden namelijk gevraagd om even te bellen ter info over de verschillende bomen soorten, vervolgens ontvingen wij een e-mail. Als er was gebeld waren we sneller tot een bestelling gekomen en hadden de bomen waarschijnlijk eerder in de grond gestaan. Maar verdere service, levering en kwaliteit van de bomen is perfect!