Veel keus. Goede begeleiding. Materiaal is top... Moet ik nog doorgaan?
Gemeente Best - Ingenieursbureau
Prima, correcte en goede afhandeling offerte en order.
Helmuth
Top bedrijf, zeer goed geholpen en wat een kwaliteit van bomen
Bos
Levering keurig op tijd. Alleen jammer dat een prominente tak gejankt was. Hierdoor is de vorm van de boom nu niet optimaal maar dat groeit er wel uit.
Tuinen De Rynck
Het leveren van goede kwaliteit bomen is bij van de Berk, naar mijn ervaringen standaard, in goede handen. De samenwerking met de Hovenier loopt ook goed , ik merk dat er onderling contact is en er...Het leveren van goede kwaliteit bomen is bij van de Berk, naar mijn ervaringen standaard, in goede handen. De samenwerking met de Hovenier loopt ook goed , ik merk dat er onderling contact is en er dingen opgelost worden voor dat ik er melding van kan maken. Maar wat ik ook plezierig vindt is dat ik geregeld op de hoogte gehouden wordt over wat er speelt rondom mijn bomen, als er wordt en/of is geleverd, wanneer er geplant gaat worden, bijzonderheden en als er iets extra’s gedaan wordt.
Henk van der Schoot Sint-Oedenrode
Prima site met goede informatie en duidelijkheid. Persoonlijk zeer netjes en goed te woord gestaan. Goede duidelijke afspraken gemaakt en keurig met service afgewerkt.
CG & P BV (vroeger Callens Thibaut Tuinarchitect BVBA)
Heel tevreden van de professionele aanpak. In het bijzonder tevreden over de vertegenwoordiger Ties Van Lambalgen.