Levering en kwaliteit planten was zonder meer goed
Immo Verbeeck & Brxinvest
Projectontwikkeling & aanleg parken
Zeer goed, makkelijk bereikbare vertegenwoordiger die met raad en daad klaar staat bij acute vragen
Michael De Cramer
Vlotte afhandeling en levering van bestelling
Ramo Vanduren Architect
Op aanraden van een mede collega ontwerper was ik bij jullie terecht gekomen. Het was een zeer fijne persoonlijke samenwerking waarbij ik niets negatief kan bedenken. Vorig weekend heb ik de bomen...Op aanraden van een mede collega ontwerper was ik bij jullie terecht gekomen. Het was een zeer fijne persoonlijke samenwerking waarbij ik niets negatief kan bedenken. Vorig weekend heb ik de bomen zelf gepland en ik kan niet meer tevreden zijn van het resultaat. Vrienden en collega's zagen de foto's en vroegen me direct vanwaar de bomen kwamen. Bedankt voor de extra gezelligheid in de tuin!
Van den Berk is een heel professionele organisatie ook al bestel je slechts 1 boom. Heel goed advies gekregen mbt het type boom wat wij op het oog hadden - vlotte order bestelling en...Van den Berk is een heel professionele organisatie ook al bestel je slechts 1 boom. Heel goed advies gekregen mbt het type boom wat wij op het oog hadden - vlotte order bestelling en afhandeling - levering netjes ingepland in overleg - met grote zorg afgeleverd tot bij onze achterpoort.
Simone Hoefnagels/ SH Projects
Heel prettig ontvangen, kundig personeel, pracht bedrijf bijzondere ervaring om bij jullie de bomen uit te zoeken in de volle grond.
Dural
Geweldig bedrijf met extreem aandacht voor de klant!