Verkoper is steeds vriendelijk, gedreven en behulpzaam, correcte en goed communicatie bij leveringen die verzorgd zijn.
(Bewerkt)
Duidelijk advies gekregen over de boomkeuze. De boom is volgens afspraak geleverd. Ik ben tevreden. Hij was duur, maar dan heb je ook wat!
Top Gardens
Zeer goed
Gemeente Wijdemeren
Mijn mening over het leveren van bomen van A tot Z is in een woord goed te noemen. - Vriendelijke benadering. - Duidelijke communicatie van uit uw bedrijf - Duidelijke afspraken maken...Mijn mening over het leveren van bomen van A tot Z is in een woord goed te noemen. - Vriendelijke benadering. - Duidelijke communicatie van uit uw bedrijf - Duidelijke afspraken maken ivm levering. - Nette transporteurs/ chauffeurs.
Zoals ik in het voorwoord melde het ik geen enkel negatief beeld over uw bedrijf en kwaliteit van de geleverde produkten.
De Nistel
Prettig
winkelmantuinen
Zeer goed bedrijf met goede kwaliteit bomen. Helder in afspraken en goede prijzen. kortom een aanrader om uw bomen bij te bestellen
Prima! duidelijke communicatie en goede website/shop