9.5 /10

checkbox100% beveelt Uitvaartverzorging van der Laan aan!

Communicatie
Gastvrijheid locatie Aerdehof
Volgens wensen

Ron David

Helemaal op maat, met toewijding en veel gevoel. Uitstekend geregeld.

Loek Sonnemans

Erg prettig en empatisch

Esmee aan den Boom

Goede en fijne begeleiding en julp

Peter Hendriks

Men wordt in alles wat nodig is geholpen en gesteund en opgevangen daar waar nodig is

Ingrid

Vriendelijk, correct, behulpzaam, meelevend en meedenkend.

Peter Hermans

Alles top geregeld!!

Marjo van Paridon - Bouten

Duidelijke afspraken Begripvol en integer

Maastricht

Marcel e

Persoonlijk, correct, zorgzaam, meedenkend om er een mooie uitvaart van te maken .

Blerick

Jos Joosten

Snel, duidelijk en behulpzaam van a-z

Peters

begripvol en geduldig. een attente en goede begeleiding

gerwn

Lia Ebbinge - Simons

De uitvaart van mijn man is heel mooi verzorgd geworden. Al vanaf het moment dat mijn man thuis werd opgehaald verliep alles heel waardig en met respect. Het waren ook fijne gesprekken met de uitvaartverzorger en er werd heel goed met onze wensen rekening gehouden. Ook als we tussendoor nog dingen extra vroegen, kon dat allemaal. We werden heel goed en duidelijk begeleid in het moeilijke proces van afscheid nemen. Ook de spreker was heel respectvol en rustig naar ons toe. Ook in de begeleiding van de teksten en muziek.

Margo Verspeek

SterSterSterSterLege ster

Goede verzorging, steeds bereid te helpen bij vragen. Het hele proces is in rust verlopen. Jill was bijzonder hulpvaardig.

Yvonne Schroemgens

Ze zijn respectvol, begeleiden je heel goed en ze luisteren goed naar je wensen. Het was een heel foeden en fijne ervaring

Marc Sluiter

Van der Laan uitvaartverzorging ontzorgt en geeft waardevol advies bij het samenstellen van een persoonlijke uitvaart. Dit alles gebeurt vakkundig, doelmatig en zeer respectvol. De communicatie verloopt zeer prettig en alle acties worden snel en nauwkeurig opgepakt en gecommuniceerd door de uitvaartverzorger. De alternatieve locatie Galerie de Hoeve gaf ons meer flexibiliteit in de dagindeling en voor de mensen die van ver moesten komen. Daarnaast biedt de Hoeve een mooie, intieme sfeer. Alles liep volgens plan. Wij zijn dan ook heel blij met onze keuze voor van der Laan en kijken terug op een mooi en waardig afscheid.

Zoetermeer

Richard Martens

Zeer prettig, door een zeer deskundige rustige ervaren vrouw. Ze legde alles duidelijk uit, en was open oor voor onze wensen. Zo hadden we meer dan gepland, maar wel binnen het tijds schema. Het was een waardig/prachtig afscheid. Er wordt door ons en de gehele familie met mooie herinneringen naar terug gekeken.

Venlo

Uitvaartverzorging van der Laan verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Uitvaartverzorging van der Laan heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 11 februari 2017

Uitvaartverzorging van der Laan

Van der Laan Uitvaart en Aerdehof vormen samen een uitvaartonderneming en afscheidslocatie. Wij bieden legio mogelijkheden voor een mooi en waardig afscheid van een dierbare, maar zeker ook voor het vieren van het leven. Wij staan open voor vernieuwing en actuele ontwikkelingen binnen de uitvaart. Alles rond leven en dood blijft in beweging en in die beweging gaan wij graag mee.

Grote Blerickse Bergenweg 24

5927PB Venlo-Blerick

Communicatie
Gastvrijheid locatie Aerdehof
Volgens wensen

Ron David

Helemaal op maat, met toewijding en veel gevoel. Uitstekend geregeld.

Loek Sonnemans

Erg prettig en empatisch

Esmee aan den Boom

Goede en fijne begeleiding en julp

Peter Hendriks

Ingrid

Vriendelijk, correct, behulpzaam, meelevend en meedenkend.

Peter Hermans

Alles top geregeld!!