We zijn enorm goed en persoonlijk geholpen door Kim. Heldere uitleg bij zakelijke aspecten en warm, luisterend oor met goede adviezen bij de menselijke, persoonlijke kant. Wij zullen van der Laan...We zijn enorm goed en persoonlijk geholpen door Kim. Heldere uitleg bij zakelijke aspecten en warm, luisterend oor met goede adviezen bij de menselijke, persoonlijke kant. Wij zullen van der Laan van harte aanbevelen vanwege de uiterst professionele hulp en begeleiding bij de uitvaart van onze vader en echtgenoot!
Arno Hermans
Mijn ervaring met Van der Laan is uiterst positief. Ik ben vanaf het begin op mijn gemak gesteld door uitvaartverzorgster Kim en fantastisch begeleid vanaf het overlijden van mijn vader tot en...Mijn ervaring met Van der Laan is uiterst positief. Ik ben vanaf het begin op mijn gemak gesteld door uitvaartverzorgster Kim en fantastisch begeleid vanaf het overlijden van mijn vader tot en met de uitvaartdienst en de begrafenis en zelfs nog daarna.
Yvonne de Wit
Zeer tevreden.
R.Rikken
Op alle punten heb ik goede uitleg gekregen. Hadden tijd genoeg om alles uitteleggen. En niet opdringend. Heb een goede keuze gemaakt om voor van de Laan te kiezen.
Ineke Pijnenburg
Wij hebben het contact met alle medewerkers als zeer prettig en professioneel ervaren, en willen met name mevr. Bernadette Wiggers bedanken voor de fijne persoonlijke begeleiding tijdens het...Wij hebben het contact met alle medewerkers als zeer prettig en professioneel ervaren, en willen met name mevr. Bernadette Wiggers bedanken voor de fijne persoonlijke begeleiding tijdens het regelen van de uitvaart van mijn moeder.
Berry Bots
Wij hebben heel goede ervaringen opgedaan. Heel fijn meegedacht in deze door het Corona-virus lastige tijd. Suggestie voor loopkoets was top, daar zou ik zelf niet opgekomen zijn. Verder kon ik het...Wij hebben heel goede ervaringen opgedaan. Heel fijn meegedacht in deze door het Corona-virus lastige tijd. Suggestie voor loopkoets was top, daar zou ik zelf niet opgekomen zijn. Verder kon ik het erg waarderen dat Lobke aandacht en tijd had voor mijn rouwende vader. Het zijn maar kleine gebaartjes, maar toch. Fijn ook dat er foto's werden gemaakt van de ceremonie. Zelf was daartoe niet in staat. Nu hebben wij toch een mooie herinnering.
Madelon Rovers
Goede ervaring, probleem dat ontstond goed opgelost
Wieke Hendrikx
Alles was tot in de perfectie verzorgd met grote professionaliteit.
Van Roon
Van begin tot eind goede communicatie, geduldig, respectvol, top begeleiding en advies in een moeilijke periode in combinatie met mooie locatie hebben voor een waardig en mooi afscheid gezorgd.