It’s steel
Niets
100% beveelt Van Deurzen Heftrucks aan!
Geen idee was goed
Communicatie over de levertijd
helemaal top!
machine blijf soms te lang weg voor herstelling
geen suggesties, steeds 5 sterren!
niets ik ben tevreden zoals het loopt
Eventueel een rechtstreeks telefoonnummer in de mails vermelden.
Geen punten
Ik ben zeer tevreden.
!
goed
Van Deurzen Heftrucks verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Van Deurzen Heftrucks heeft de volgende resultaten bereikt:
Van Deurzen Heftrucks
Randweg-Zuid 3
6021 PW Budel
Geen idee was goed
Communicatie over de levertijd
helemaal top!
machine blijf soms te lang weg voor herstelling
geen suggesties, steeds 5 sterren!
niets ik ben tevreden zoals het loopt
Eventueel een rechtstreeks telefoonnummer in de mails vermelden.
Geen punten
Ik ben zeer tevreden.