Webshop

Croonwolterendros

Top Bedrijf

goede Service

Reactie Van Duijnen:

Bedankt voor deze zeer positieve beoordeling. Daar zijn wij erg blij mee!

de schoor

prima machine en koffie, hoewel het wel tijd voor een nieuwe is.

de machine duurt lang voor je een bakje koffie hebt.

Reactie Van Duijnen:

Bedankt voor deze prachtige review! Jullie opmerkingen zal binnenkort besproken worden door onze accountmanager.

buurtcentrum de Bazuin

Hele fijne service altijd snelle levering

goede producten snelle levering

nvt

Reactie Van Duijnen:

Wat een prachtige review. Heel erg bedankt! Ook heel goed te vernemen dat jullie onze service en snelle levering zo kunnen waarderen.

ttif.company

Goede bereikbaarheid.

Lekkere koffie

Reactie Van Duijnen:

Bedankt voor jullie review. We zijn blij dat jullie genieten van lekkere koffie!

Raymond Gildemeijer BOT Bouw b.v.

Goede producten en service.

Service adequaat en snel.

Schoonmaken van machine arbeidsintensief aankoeken van koffie op de onderste plaat waar de slangentjes in uitmonden!.

Reactie Van Duijnen:

Bedankt voor deze positieve review! Fijn dat jullie de service zo waarderen.
Bedankt voor deze positieve review! Fijn dat jullie de service zo waarderen.
Wat betreft het schoonmaken van de machine begrijpen we dat dit erg arbeidsintensief kan zijn. Zoals jullie wellicht weten, kunnen wij dit voor jullie uit handen nemen. Als jullie daar behoefte aan hebben, kunnen wij jullie ook een instructie geven hoe de koffieautomaat het beste schoongemaakt kan worden. Wij vernemen dit dan graag van jullie.

Mediamarkt Beverwijk

Prima en snelle levering.

Goede grootverpakkingen. van goede kwaliteit.

Niet echt.

Reactie Van Duijnen:

Bedankt voor deze review. En goed te vernemen dat jullie zo tevreden zijn over de snelle levering.

Brite B.V.

Prettig om mee samen te werken. Als er wat is dan lossen ze het in goed onderling overleg gewoon op. Wij bevelen Van Duijnen zeker aan !

Denken graag mee mee met de klant en geven goede adviezen. Staan open voor verbeterpunten. Reageren adequaat op gemiste oproepen en verzonden e-mails.

Webportal kan in onze ogen efficiënter en beter. Bestelling is niet meer in de webportal terug te vinden. Je krijgt geen track & trace van je bestelling(en).

Reactie Van Duijnen:

Bedankt voor deze mooie review! Fijn om deze feedback te lezen. Wat betreft de webshop zijn we deze voortdurend aan het optimaliseren. Jullie opmerking over het terugvinden van bestellingen, kun je... Bedankt voor deze mooie review! Fijn om deze feedback te lezen. Wat betreft de webshop zijn we deze voortdurend aan het optimaliseren. Jullie opmerking over het terugvinden van bestellingen, kun je wel de laatste webshop bestelling terugvinden. Alleen bestellingen gedaan via onze customer care (telefonisch of per email) zijn daar niet in terug te vinden. Deze wens staat ook op onze prioriteitenlijst en hopen we begin 2025 in te kunnen voeren.
De opmerking over de track & trace hebben we uitgezocht en deze wordt per automatische email naar je gestuurd. Probeer ook in je spam mail te kijken. Kun je dan nog steeds niets vinden, laat het ons dan even weten.

Canon Europa N.V.

Meerdere malen de Service teamleiders van Van Duijnen mogen ontvangen en te werk zien gaan. Erg onder de indruk van hun geduld, communicatie en training skills.

Communicatie en service gerichtheid

Hou dit vast

Reactie Van Duijnen:

Heel erg bedankt voor deze fantastische review! Wat fijn om te horen dat jullie zo blij zijn met onze communicatie en service.

VD Leegte Metaal

Heerlijke koffie om je werkdag mee door te komen !☺

Kwaliteit - Klantvriendelijk - Fijne communicatie en goede service

Reactie Van Duijnen:

Wat een fantastische review! Heel erg bedankt. We blijven ons elke dag inzetten zodat jullie elke dag kunnen blijven genieten van de lekkerste koffie.

Lucinda

1500 medewerkers unaniem tevreden met de koffie van Van Duijnen!

Goede service, fijn contact en gebruiksvriendelijke automaten.

Reactie Van Duijnen:

Bedankt voor deze prachtige review. Wat fijn dat zoveel medewerkers blij zijn met de koffie :-)
We blijven ons uiterste best doen om deze mooie samenwerking voort te zetten.