Nick Janssen

Wij hebben op al onze ramen jaloezieën laten hangen in onze woning 3/3.5 jaar geleden. Tot onze verbazing zijn de jaloezieën gaan verkleuren aan de buitenzijde bij allemaal. Behalve bij een blind... Wij hebben op al onze ramen jaloezieën laten hangen in onze woning 3/3.5 jaar geleden. Tot onze verbazing zijn de jaloezieën gaan verkleuren aan de buitenzijde bij allemaal. Behalve bij een blind die ze paar weken later hebben vervangen die is dezelfde kleur gebleven. Wij netjes erover gebeld. Was geen probleem even mailen met foto’s en dan zou dat wel goedkomen met de oplossing. Mag je ook wel verwachten naar zo’n dure aankoop dat je jaloezieën zwart blijven i.p.v. zwart geel. Leuke mail terug gehad dat ze ons niet kunnen helpen met garantie omdat het erop lijkt dat we spiegelglas hebben of folie op onze ramen. Ze zijn niet eens wezen kijken. Ze zeggen alleen dat ze een prijs kunnen maken om het op te lossen, sorry daar gaan wij niet mee eens. Service is slecht. Had er wel meer van verwacht. Duurkoop valt dus ook tegen.

Reactie Van Eyck shutters:

Geachte heer Janssen,
Geachte heer Janssen,
Dank voor uw bericht. We hebben eerder contact gehad over uw vraag en daarop een toelichting gegeven. Een paar factoren zijn in dit geval van invloed geweest op de ontstane verkleuring. Helaas is ook de garantietermijn verstreken. We begrijpen dat de situatie vervelend is, maar het is helaas niet mogelijk om kosteloos een nieuw product aan te bieden. We hopen daarin op uw begrip. Mochten we nog iets voor u kunnen betekenen, dan vernemen dat we graag.
Hopende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en met vriendelijke groet,
Team Van Eyck shutters

Fridt

Mooie producten! Nu voor de tweede keer weer perfect en kundig geïnstalleerd door de vriendelijke keurige monteurs Rens, Michiel en Frank ! Dank jullie wel!

Nijs

Van Eyck shutters kwam opmeten, kwam plaatsen nadat we de gehele som betaalden. Maar: ik kan nu 2 van de 3 vensters niet meer openen/wassen omdat ze verkeerdelijk hebben opgemeten. Ze stuurden... Van Eyck shutters kwam opmeten, kwam plaatsen nadat we de gehele som betaalden. Maar: ik kan nu 2 van de 3 vensters niet meer openen/wassen omdat ze verkeerdelijk hebben opgemeten. Ze stuurden iemand langs, maar er werd NIETS aan gedaan. Dus vuile ramen, geen verluchting in de slaapkamer dankzij deze firma.

Reactie Van Eyck shutters:

Beste Evy,
Vervelend om te vernemen dat u ontevreden bent over onze service. We proberen al een tijdje met u in contact te komen voor een passende oplossing, maar nog zonder succes.
De...
Beste Evy,
De opgegeven contactgegevens zijn helaas onbekend binnen ons systeem, waardoor we niet kunnen zien welke bestelling het betreft. We komen graag in contact zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen bekijken en verhelpen.
Team Van Eyck shutters

Joey Loe

Klantgericht en een goede service

H.A.van Heijst

Uitstekend

Marion

Shutters op maat geplaatst in de slaapkamer. Enorm tevreden van de uitvoering. Zeer professioneel en zonder problemen, even op moeten wachten maar zeker de moeite waard!

Leenen Marc

Zeer correct en volgens afspraken.

Wijtkamp

Fantastische begeleiding en plaatsing