CvD

Komt afspraken correct na
Werken netjes en goede service.

Nvt

Op maat advies gekregen wat past binnen ons huis. Goede uitleg van alle materialen en kleuren met de voor en nadelen.

Lambrigts-Gunst

Gewoon fantastisch! Ik kan iedereen aanraden Van Eyck shutters te nemen. Niet normaal hoe goed alles verloopt.

Lotte

(Bewerkt)

Professionele uitleg, veel keuze en duidelijke stalen :-)

Vangampelaere

Goed, jammer van lange leveringstermijn

anseeuw

(Bewerkt)

Doen hun best om de klant tevreden te stellen !

Allemeersch Sven

Goed. Een aangename kennismaking. De voorgestelde staalboeken zijn een beetje gedateerd en het lijkt me ook niet makkelijk dat de vertegenwoordigers steeds met zo'n zwaar beladen koffer bij de... Goed. Een aangename kennismaking. De voorgestelde staalboeken zijn een beetje gedateerd en het lijkt me ook niet makkelijk dat de vertegenwoordigers steeds met zo'n zwaar beladen koffer bij de mensen thuis komt. Jammer dat sommige systemen, de nieuwe vooral, die wij ook hadden gekozen niet in het voorbeeldgamma zaten. We hebben moeten wachten om daarvan een voorbeeld te kunnen zien.
De opmeting is achteraf ook goed verlopen en leuk dat de deze mensen hun tips meegaven, zoals waar komen de koortjes te hangen ten opzichte van de klink van het raam.
De plaatsers waren toffe kerels met kennis van het vak maar dan na de plaatsing geconstateerd dat er een raam verkeerd was opgemeten, de schutters komen niet volledig tot onderaan, dus wanneer we verduisteren is er onderaan het raam een stuk niet verduisterd omdat het te kort is. Wel jammer en spijtig dat we dit pas gezien hebben wanneer de plaatsers al vertrokken waren.

Brigitte Lutgens

Goede service, prachtige shutters en zeer bekwame montage door de medewerkers van Van Eyck.