8.7 /10

checkbox93% beveelt Van Gogh Museum Shop aan!

Leuke artikelen gekocht.

Carien

Zeer snel alles thuisbezorgd

Levy

SterSterSterHalve sterLege ster

Mooie sjaal! Verpakking had alleen wel beter gemogen voor een sjaal van 50eu. Deze kwam aan in een envelop waardoor de verpakking waar de sjaal zelf in zit beschadigd is terwijl ik dit als cadeau zal weggeven. Zonde. Een doos zou beter zijn geweest!

Het Laar Mariëlle Frijters

Heb inmiddels 2 aankopen gedaan, placemats vind ik minder mooi, rest prima

van de Wiel, Tilburg

SterSterSterSterLege ster

Service en bezorging was conform toezegging. Het bestelde boek zag uit zoals voorgesteld en een waardig cadeau voor een buitenlandse vriend. Hij zal het zéér waarderen. v.d. Wiel Tilburg

Mario Yip

Fijne winkel en zeer goed verpakt

Ria Stienstra-Mengerink

SterSterSterSterLege ster

Heb het boekje Vincent van Gogh en de zonnebloemen ontvangen. Het is prachtig boekje.. Heel blij mee en een aanvulling aan mijn hele collectie boeken over Vincent van Gogh.

Roberto Amodeo

Ottima fattura del manufatto,molto bello!Arrivato in stato perfetto e molto velocemente.Confezione decisamente all' altezza del nome del Museo Van Gogh,che purtroppo ,in tempi lontani,non ho potuto visitare perche' arrivato in orario di chiusura......

Deborah

Snelle levering en goed verpakt!

Patra

ongelooflijk goede klantenservice

Mark Oosterhoff

SterSterLege sterLege sterLege ster

Ik wilde dezelfde kwaliteit als een eerdere print maar dat was helaas niet het gevolg.

Lieke

Tevreden over bestelervaring

C Bootsma

Prima service en communicatie

Van Gogh Museum Shop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Van Gogh Museum Shop heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10
  • checkEerste review geschreven op 27 januari 2016

Van Gogh Museum Shop

Het Van Gogh Museum is de trotse bezitter van de grootste collectie van werken van Vincent van Gogh ter wereld, tezamen met een belangrijke verzameling schilder

Gabriël Metsustraat 8

Fijne winkel en zeer goed verpakt

Ria Stienstra-Mengerink

Roberto Amodeo

Deborah

Snelle levering en goed verpakt!

Patra

ongelooflijk goede klantenservice