Hanneke van der Kruit

Een prachtige catalogus, die je meeneemt in de wereld van kleur en de werking daarvan.
Kortom een aanrader om aan te schaffen!

Henriëtte

Zeer tevreden

Margaretha Marijanan

Slechte communicatie over de levering en te laat geleverd.

Ploeger

Mooie spullen alleen mis ik bij de bandana 's een maat. Alle 3 mijn bandana 's waren dus ook te klein. Maar omdat ik ze gepast had kon ik ze ook niet ruilen.

Reactie Van Gogh Museum Shop:

Goedemiddag,
Bedankt voor uw feedback!
Goedemiddag,
Bedankt voor uw feedback!
Jammer dat de bandana's niet naar wens zijn. De afmetingen van de bandana's worden gegeven in centimeters bij de product beschrijving. Als u de originele verpakkingen nog heeft kunt u ons retour formulier op de website invullen.
Julia

Elly Stroo

Leuke collectie.

Rita

Leuk om te shoppen bij het Van Gogh museum.
Snelle levering .

Anthonia Hesse

Bijzonder goed geholpen. En de reproductie op canvas is prachtig. Wij zijn zo blij! Contact met de mensen van de museumwinkel en de webshop was fantastisch. Niets dan lof. We genieten nu met volle... Bijzonder goed geholpen. En de reproductie op canvas is prachtig. Wij zijn zo blij! Contact met de mensen van de museumwinkel en de webshop was fantastisch. Niets dan lof. We genieten nu met volle teugen van onze aankoop.

niin

Looking forward to buying the lanyard of famous painting style.

niin

A precious souvenir worth buying!

Eric De Clippel

Perfect qua kwaliteit en levering.