Juffinger

De bestelde artikelen goed verpakt en op tijd
ontvangen. Valentijn kado was geslaagd!

Peter Reiters

Ik bestelde op do 10 febr. Een set oorbellen voor mijn vriendin i.v.m. Valentijnsdag (14 febr)
Ze zouden daags erna (11 febr) arriveren. Helaas, de verwachte levering, zo berichtte HDL mij, zou zijn 15 febr. bij een tankstation in de buurt. Uiteindelijk heb ik het pakketje na 18:00 uur op 16 febr. kunnen afhalen. Regelmatig bestel ik via internet, je kunt er de klok op gelijk zetten, altijd op tijd geleverd ( aan huis). Op advies van uw medewerker in Amsterdam heb ik HDL gebeld ( nog vòòr de levering). 10 minuten in de wacht à raison van € 1,00 per minuut. Dit hoeft voor mij niet meer zolang u blijft gebruik maken van deze bezorgfirma.

Annette van Kleef

Prima webshop, zeker aan te bevelen.

Nellisaverkaaik52@gmail.com

Klacht telefonische door gegeven, over bestelling droogbloemen., van bloomon. Zou terug gebeld worden is niet gedaan

Caroline Lalieu

Ik kocht onlangs een ring in de online Museumshop. Daar heb ik spijt van: na twee dagen viel het steentje er al af… geen aanrader!

Reactie Van Gogh Museum Shop:

Beste Caroline Lalieu,
Beste Caroline Lalieu,
Hartelijk dank voor uw feedback. Wat jammer om te horen dat het steentje van de ring is afgevallen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Onze oprechte excuses voor het ongemak!
Graag ontvangen wij enkele foto’s van de schade ter referentie, zodat we u verder kunnen helpen en de kwaliteitsklacht kunnen bespreken met onze product designers.
We horen graag van u,
Madelon
Van Gogh Museumshop

Leny Gerritsen

Mooie service ben tevreden

Martine

Mooi schilderij, snelle levering.

Leny Gerritsen

Mooie service ben tevreden

Henk Fleurke

Leuk horloge, maar het horlogebandje lijkt niet erg duurzaam te zijn: al vanaf de eerste dag zijn beschadigingen zichtbaar: weinig kwaliteitsvol. Maar ja, ik zie dit eerder als sponsoring van uw... Leuk horloge, maar het horlogebandje lijkt niet erg duurzaam te zijn: al vanaf de eerste dag zijn beschadigingen zichtbaar: weinig kwaliteitsvol. Maar ja, ik zie dit eerder als sponsoring van uw museum, dus ik maal er niet echt om.