M. Nijsse

Horloge heeft minder chique uitstraling dan ik verwachtte. Bandje heel stug!

Beste M. Nijsse,
Hartelijk dank voor uw feedback. Wat jammer om te horen dat het product anders is dan verwacht, we zullen uw feedback bespreken met onze product designers.
Mocht u nog...
Beste M. Nijsse,
Mocht u nog vragen hebben of het product toch willen retourneren, laat het ons dan gerust weten.
Madelon
Van Gogh Museumshop

Aankoop prima, alleen verzendkosten te hoog.

Beste klant,
Bedankt voor uw feedback over onze verzendkosten. Alle pakketten van de Van Gogh Museumshop worden verzonden met DHL Express en zijn inclusief track & trace. We realiseren ons dat dit niet de goedkoopste manier is om producten te verzenden, maar op deze manier kunnen we een snelle en veilige levering garanderen.

Ard van der Horst

Top - snel en goed verzonden

Greetje

Snelle afwikkeling van de online aankoop.

C.M.H.M. Lieshout

Vond het contact heel prettig

M.W. Brinkman

Voor mij was het een teleurstelling bij het uitpakken. De cijferplaat vond ik erg groot. Op de foto dacht ik, dat het kleiner was. Maar zoals hij nu is zou ik hem niet bestellen. Na 1 x gebruiken... Voor mij was het een teleurstelling bij het uitpakken. De cijferplaat vond ik erg groot. Op de foto dacht ik, dat het kleiner was. Maar zoals hij nu is zou ik hem niet bestellen. Na 1 x gebruiken was de rand van het bandje al beschadigd. Dan is het wel erg duur om zo snel beschadigen te hebben na 1x. Ik vind het te vroeg om na 1x al een oordeel te hebben over de shop.

M.W. Brinkman

Dat is voor mij te vroeg om na 1 bestelling al te oordelen.

doet er niet toe

Nap

Mooi, bijzonder horloge gekocht; bandje is erg stug en daardoor moeilijk dicht te krijgen om smalle (dames)pols.

Alexandra Smit-Arriëns

Ik vond het horloge een beetje tegen vallen. Het was groter en glimmender dan de afbeelding mij beloofde.
Bovendien vond ik het bandje niet lekker functioneren en passen.

Beste klant,
Hartelijk dank voor uw feedback. Wat vervelend om te horen dat het horloge anders was dan verwacht. Mocht u nog vragen hebben of het horloge toch willen retourneren, laat het ons dan gerust weten.