Paula van der Zee

Ik heb het Van Gogh horloge gekocht. Werd keurig geleverd. Het bandje beschadigt snel. Dat is jammer. Ik vind het klokje wel de moeite waard om nog een keer een ander bandje om te doen want ik heb... Ik heb het Van Gogh horloge gekocht. Werd keurig geleverd. Het bandje beschadigt snel. Dat is jammer. Ik vind het klokje wel de moeite waard om nog een keer een ander bandje om te doen want ik heb er veel plezier van

Paula van der Zee

Reactie Van Gogh Museum Shop:

Beste klant,
Bedankt voor het doorgeven van uw feedback.
Beste klant,
Bedankt voor het doorgeven van uw feedback.
Wat vervelend om te horen dat het bandje snel beschadigd. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Onze oprechte excuses voor het ongemak!
Graag ontvangen wij enkele foto’s van de schade ter referentie, zodat we u verder kunnen helpen. Ook kunnen we dan de kwaliteitsklacht bespreken met onze product designers.
We horen graag van u. Mocht u nog vragen hebben, laat het ons dan gerust weten.
Van Gogh Museumshop

Sonja Mutsaers

Duidelijke omschrijving producten, makkelijk te bestellen, super snelle levering!

Peter Schoormans

Mooi horloge, alleen het armband is van zeer slechte kwaliteit!
Nu naar amper 3 dagen te hebben gedragen al heel erg beschadigd. Heel, heel erg jammer.

van der Veer

Goedemiddag,
Een supergoede en vooral snelle service!

van der Veer

Goedemiddag,
Een supergoede en vooral snelle service!

N.Brouwer

Snel bezorgd.
Mooi horloge.

N.Brouwer

Snel bezorgd.
Mooi horloge.

Ga ik niet vermelden

Onzin vind ik dit soort onderzoek

Jeanne Reijnen

Snelle levering van mooi product