Heras
Ben vandaag zeer goed geholpen, top!
90% beveelt Van Happen Containers aan!
altijd snel en efficient
Top!
Goed bedrijf, goede service, komt afspraken na.
Rob is de beste!
Zeer tevreden
Netjes en vakkundig personeel
VvE Hopveld
Een fijne samenwerking met vooral goede communicatie!
goede en correcte afhandeling
Fijn contact en samenwerking.
Helemaal TOP !
Zeer goed!
Goed en duidelijk
Van Happen Containers verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Van Happen Containers heeft de volgende resultaten bereikt:
Van Happen Containers
Weijerbeemd 10
5651GN Eindhoven
altijd snel en efficient
Top!
Goed bedrijf, goede service, komt afspraken na.
Rob is de beste!
Zeer tevreden
Netjes en vakkundig personeel
VvE Hopveld
Een fijne samenwerking met vooral goede communicatie!
goede en correcte afhandeling
Fijn contact en samenwerking.
Helemaal TOP !
Zeer goed!