8.8 /10

checkbox100% beveelt vanHarte&Lingsma aan!

Puneet Ballani, Team coach

SterSterSterSterLege ster

good training, very good instructor and lot of learning and self reflection to learn and grow.

Rachida Ssamdi, Scrum Master

Met een team van Scrum Masters hebben we de Team Coaching training gedaan. Een 3 daagse training met veel afwisseling tussen theorie en praktijk, gericht op de individuele leerdoelen. Heel waardevol, direct toe te passen methodieken en tegelijkertijd een boost voor onze team zelf.

Anne Roberts - Scrum Master

Maatwerk! Een goed afgestemde training op de leerbehoefte van de groep.

Rene Duijzer, Scrum Master

SterSterSterSterLege ster

Een training die je helpt groeien! In de rollenspelen met acteurs wordt je een spiegel voorgehouden en krijg je ruimte om te oefenen in een vertrouwde omgeving. Er is veel ruimte voor eigen inbreng wat meteen door de trainer wordt vertaald naar oefeningen. Rode draad: continue leren, uitdagen en verbeteren zowel als individu en als team.

Janneke - Manager change team

Enorm waardevol om inzicht te krijgen in eigen processen en uitdagingen om zo jezelf beter te leren kennen en een betere aansluiting op je team te hebben. Ik raad het iedereen aan.

René Vork, relatiebeheerder laboratorium

SterSterSterSterLege ster

Goede training om kennis te maken met het coachen. Mooie basis waarmee je verder kunt en ook al wordt je geen coach, de tools die ik heb geleerd zijn voor mij een verrijking. Zeker in de omgang met collega’s, klanten en zelfs mijn familie. Dank is groot en vind deze training een aanrader voor een ieder die echt nieuwsgierig is naar de ander maar ook naar zichzelf.

Evaluatie training vanHarte&Lingsma

Hannah van Vorselen, clustercoordinator Klimaatfonds, Ministerie van Klimaat en Groene Groei

Ik kan deze training aan iedereen aanbevelen. Het heeft mijn plezier in leidinggeven en effectiviteit vergroot, omdat ik nu bewuster bepaalde stijlen hanteer en meer durf te leiden vanuit mijn hart. Ook heeft het me geholpen om scherp te krijgen wat voor leider ik ben en wil zijn - en dat dit voor iedereen anders is.

Merel Franken

SterSterSterSterLege ster

Ik beschouwde de trainingsdagen als de ultieme "me-time". Leren van anderen en je trainer, relfecteren op jezelf en waardevolle feedback ontvangen. Bijwinst zijn de theoretische modellen die voorbij komen en een hulpende hand kunnen bieden in de werksituatie. Fijn ook dat de theorie niet als leidend werd behandeld maar wij als mensen leidend zijn.

Luuk Esser, clusterhoofd Ministerie van JenV

Zowel de inhoud van de training als de trainer waardeer ik hoog. De leergang was precies wat ik zocht. De begeleiding van Myriam was “spot on”. Zij heeft de gave niets te laten liggen, zowel op individueel- als groepsniveau. Daardoor is de leerdichtheid erg hoog. Ze leeft de mantra “do what you love, love what you do” voor!

Niels Voorneveld manager Service Fulfiment Ayvens

SterSterSterSterLege ster

Mijn ervaring met de training is zeer positief. Veel nieuwe mensen leren kennen met allemaal hun eigen verhaal en inzichten. Enorm veel geleerd van hen en elke keer met veel energie heen en terug gegaan. Het heeft mij meer inzicht gegeven in mijn eigen handelen en gedrag als leidinggevende. Een top ervaring en training die ik niet had willen missen en dus mij verder hebben geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling.

Joris Limpens

Deze training heeft een hele grote impact op mij gehad. Het heeft mij veel nieuwe inzichten en tools gebracht die ik in mijn dagelijkse werk gebruik. Ik zou deze training zeker aanraden.

Harold van Dartel Projectleider onderwijs

SterSterSterSterLege ster

Een gevarieerde, interactieve training die je coachingsvaardigheden naar een hoger niveau tilt door verdiepend inzicht in het proces. In een open en respectvolle sfeer is er veel ruimte voor ieders persoonlijke leerbehoeften. Waardevol.

Jan van Nuenen Teammanager Sweco

De training heeft een zeer positieve uitwerking op mijn functioneren als leider, met name op persoonlijk vlak en interactie. Het heeft me nieuw inzichten gegeven middels theorie en de toepassing in de praktijk. Door feedback en coaching leerde ik meer over mijn leiderschap en ik als persoon. Zeer waardevolle training voor iedereen die wil groeien als leider .

Jean-Claude van Alem, Shift-Leader EPNL/ Sloecentrale

Mijn ervaring met de training was zeer positief. De inhoud was relevant en goed afgestemd op mijn leerdoelen, waardoor ik concrete actiepunten heb kunnen formuleren. Zowel op persoonlijk als professioneel vlak heb ik waardevolle inzichten opgedaan die direct toepasbaar zijn in de praktijk.

José , teamleider

SterSterSterSterLege ster

Een hele mooie training om echt persoonlijke groei door te maken, zeker als je bereid ben om de diepere lagen van jezelf te durven ontdekken. Het programma zit op inhoud goed in elkaar, waarbij naast de theoretische modellen echt tijd en aandacht is voor het praktische deel van leiderschap. Tot slot is de setting (groep, locatie, aantal dagen/modules) in goede balans om ook in je eigen werkomgeving het geleerde direct toe te passen.

Evaluatie training vanHarte&Lingsma

vanHarte&Lingsma verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

vanHarte&Lingsma heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 21 april 2009

vanHarte&Lingsma

VanHarte&Lingsma, School voor Human Leadership, is sinds 1985 pionier in leiderschaps- en persoonlijke ontwikkeling.

Burgemeester Haspelslaan 63

1181 NB Amstelveen

Puneet Ballani, Team coach

Rachida Ssamdi, Scrum Master

Anne Roberts - Scrum Master

Maatwerk! Een goed afgestemde training op de leerbehoefte van de groep.

Rene Duijzer, Scrum Master

Janneke - Manager change team