Prima alhoewel ik het systeem Viadesk niet gebruiksvriendelijk vindt bovendien werd die niet gebruikt door de trainer. De behandelde sheets werden gefotografeerd en geappt. Mischien ben ik... Prima alhoewel ik het systeem Viadesk niet gebruiksvriendelijk vindt bovendien werd die niet gebruikt door de trainer. De behandelde sheets werden gefotografeerd en geappt. Mischien ben ik ouderwets maar ik heb liever een hand-out van de behandelde theorieren i.p.v. een online omgeving.

Agnes, teamsenior Brug- en Sluisbediening provincie Noord-Holland

Ik vond de training Coachend Leidinggeven een heel fijne training waar ik veel heb geleerd. Ook ben ik me (nog) weer bewust geworden van mijn valkuilen en heb daar tools voor gekregen hoe daar het... Ik vond de training Coachend Leidinggeven een heel fijne training waar ik veel heb geleerd. Ook ben ik me (nog) weer bewust geworden van mijn valkuilen en heb daar tools voor gekregen hoe daar het beste mee om te gaan. En natuurlijk ook nieuwe tools gekregen voor het voeren van een goed gesprek. Ik heb zin om het geleerde in de praktijk te brengen om zo te komen tot mooie gesprekken.

Helemaal prima, fijne opleiders en de theorie is ook goed te begrijpen en direct toepasbaar.

Brita van den Bos - Operationeel Manager

Ik heb de training als positief ervaren, het heeft een waardevolle bijdrage geleverd aan mijn persoonlijke ontwikkeling rondom coachen & leiderschap. Het is mooi om in deze wereld te worden... Ik heb de training als positief ervaren, het heeft een waardevolle bijdrage geleverd aan mijn persoonlijke ontwikkeling rondom coachen & leiderschap. Het is mooi om in deze wereld te worden ondergedompeld & uitgedaagd binnen een hele prettige, mensgerichte en open aanpak.

De trainer zorgde voor een veilige leeromgeving en kon goed omgaan met de verschillende leerdoelen van de deelnemers. Hij voelde goed aan wanneer er genoeg theorie aan de orde was geweest of dat een... De trainer zorgde voor een veilige leeromgeving en kon goed omgaan met de verschillende leerdoelen van de deelnemers. Hij voelde goed aan wanneer er genoeg theorie aan de orde was geweest of dat een pauze nodig was.

Fijne en leerzame training waarin er veel ruimte is om te leren met en van andere groepsgenoten in een prettige omgeving.

Peter Schakel Changecoordinator

De training de Kern was zeer waardevol voor mij met veel nieuwe inzichten! Ik durf nu beter mijn emoties te tonen. De openheid van de groep was indrukwekkend.

Door de KIM-training heb ik echt naar binnen leren kijken naar mijn WHY, gedragspatronen & persoonlijke doelstellingen. Dit dringt door in mijn samenwerking met collega's. Leiderschap begint... Door de KIM-training heb ik echt naar binnen leren kijken naar mijn WHY, gedragspatronen & persoonlijke doelstellingen. Dit dringt door in mijn samenwerking met collega's. Leiderschap begint bij jezelf