Barbara Thien, coördinator Communicatie

Het logo van H&L is niet voor niets een open hart. Dit stralen de trainers uit. Ze werken met liefde voor de cursisten en geven hen alle ruimte voor worsteling, zoektocht en zelfontplooiing.

Johan Peeters, Productmanager Rabobank

Zeer persoonlijk en prettig. Veel voelen en begrijpen. Kleine groep, intieme sfeer. Weinig les. Logische, eenvoudige opbouw. Dat maakt het bevattelijk en toepasbaar. Zeer tevreden en ik zou het... Zeer persoonlijk en prettig. Veel voelen en begrijpen. Kleine groep, intieme sfeer. Weinig les. Logische, eenvoudige opbouw. Dat maakt het bevattelijk en toepasbaar. Zeer tevreden en ik zou het iedereen aanraden

Karin Aalberts

Verrijkende training die iedereen een keer zou moeten doen.

Marlise Huijzer - Trainer & Programmamanager

De kern is een bijzondere training die me geholpen heeft met verdieping en focus. Erg dankbaar voor de liefdevolle aandacht van de trainers en een fijne veilige ruimte om te onderzoeken en keuzes te... De kern is een bijzondere training die me geholpen heeft met verdieping en focus. Erg dankbaar voor de liefdevolle aandacht van de trainers en een fijne veilige ruimte om te onderzoeken en keuzes te maken!

Nee dank je

Een intensieve training waar ik echt diepgang en persoonlijke ontwikkeling heb ervaren.

Coranne Zwijnen, manager gemeente

De KIM training voor leidinggevende bij van Harte en Lingsma zit heel goed in elkaar. Je leert over jezelf, over groepen, en over leidinggeven aan jezelf, anderen en groepen. De training heeft een... De KIM training voor leidinggevende bij van Harte en Lingsma zit heel goed in elkaar. Je leert over jezelf, over groepen, en over leidinggeven aan jezelf, anderen en groepen. De training heeft een hele goede opbouw. Je krijgt goed in beeld wat je leerbehoefte is, en gaat daar vervolgens 12 dagen mee aan de slag. Je maakt echt een persoonlijke ontwikkeling door waardoor je als leidinggevende veel beter instaat bent om vanuit jezelf en dichtbij jezelf je vak uit te oefenen. Het leren in een groep is daarnaast echt een meerwaarde, omdat je naast dat je leert over jezelf tegelijkertijd ook leert over groepen en leren. Dit is een wezenlijk onderdeel van je werk als leidinggevende waardoor ook op dat vlak veel nieuwe inzichten, tool en ervaringen krijgt. De KIM is afwisselend, verdiepend, verhelderd en gericht op het verinnerlijken van het geleerde. De KIM training zou eigenlijk elke leidinggevende gedaan moeten hebben.

De beste training die ik tot nu toe heb gevolgd. Zelfs als je denkt dat je even niet aan het trainen bent, ben je toch bezig. Het heeft me erg aan het denken gezet over mijn gedrag, positie en... De beste training die ik tot nu toe heb gevolgd. Zelfs als je denkt dat je even niet aan het trainen bent, ben je toch bezig. Het heeft me erg aan het denken gezet over mijn gedrag, positie en inbreng. Vond ondanks de confronterende momenten een feest om bij te zijn.

Ronald de Lange, Boelens De Gruyter Ontwikkeling

Ppl levert overzicht en inzicht in eigen gedrag en dat van anderen. Daarbij geeft het handvatten om daarop een reactie te ‘kiezen’. Het blijft daarbij niet alleen bij theorie. De... Ppl levert overzicht en inzicht in eigen gedrag en dat van anderen. Daarbij geeft het handvatten om daarop een reactie te ‘kiezen’. Het blijft daarbij niet alleen bij theorie. De oefening baart ook in dit geval kunst.

Desiree Hodes, manager GG Centrum bij Wijkz

Hele positieve ervaring met betrokken trainers en een inspirerend programma.