Als je weerstand voelt bij het lezen van het programma, dan weet je eigenlijk dat je goed zit! KIM-NL is opbouwend om tot een verdieping te komen in hoe jij communiceert. Ik heb geleerd welke...Als je weerstand voelt bij het lezen van het programma, dan weet je eigenlijk dat je goed zit! KIM-NL is opbouwend om tot een verdieping te komen in hoe jij communiceert. Ik heb geleerd welke overtuigingen ik heb. Daarbij heb ik tools gekregen om toe te passen. Ik loop weg met meer rust in me en minder frustratie ervaringen.
nee
De training was boven verwachting. Een goede combinatie van theorie en persoonlijke verdieping.
Zie al het bovenstaande.
NVT
Positief, het programma zat goed in elkaar qua opbouw en inhoud. Er is voor alle deelnemers ruimte om te werken aan zijn/haar eigen (persoonlijke) leerdoel en dat gaat goed samen in groepsverband.
nvt
Positief
De training heeft me enorm geholpen om meer inzichten te krijgen in zowel mijn kwaliteiten als valkuilen. De combinatie van theorie, praktische opdrachten en veel ruimte om te reflecteren met...De training heeft me enorm geholpen om meer inzichten te krijgen in zowel mijn kwaliteiten als valkuilen. De combinatie van theorie, praktische opdrachten en veel ruimte om te reflecteren met mede-cursisten zorgen ervoor dat de inzichten ook echt blijven hangen en dat ik de geleerde lessen daadwerkelijk kan toepassen in mijn werk.
De eerste 2 dagen ging heel erg over wie je zelf bent. Ik miste de juiste (toepas) oefeningen / rollenspellen en kreeg weinig praktische handvatten. Het tweede blok was voor mij heel leerzaam....De eerste 2 dagen ging heel erg over wie je zelf bent. Ik miste de juiste (toepas) oefeningen / rollenspellen en kreeg weinig praktische handvatten. Het tweede blok was voor mij heel leerzaam. Met name het PIP model en rollenspel met bedrijfsacteur.
Erica Dams,
Dankzij deze training heb ik mezelf weer een beetje beter leren kennen; of ben ik vooral herinnerd aan wie ik ook alweer ben. Door stil te staan en jezelf te (laten) observeren wordt je je al snel...Dankzij deze training heb ik mezelf weer een beetje beter leren kennen; of ben ik vooral herinnerd aan wie ik ook alweer ben. Door stil te staan en jezelf te (laten) observeren wordt je je al snel (opnieuw) bewust van je sterke kanten en aandachtspunten. Dat vergeten we in de alledaagse hectiek te vaak. Super interessante oefeningen gedaan, theorie gehad, handvatten gekregen & ook de groep als heel erg fijne en veilige bedding ervaren. Het gaat soms diep en je stelt jezelf kwetsbaar op, en dat is het allemaal dubbel en dwars waard!
Silvan Ammeraal, procesmanager
Zeer goede ervaring. Goede organisatie vanuit de backoffice zodat de basis staat en vanuit daar een zeer fijne inhoudelijke begeleiding door de trainer. Top!
Warnar Loorbach, projectorganisator BAM Wonen
Na de training staat er een nieuwe volwassene. De training heeft mij nieuwe inzichten over mijzelf gegeven. Het heeft voor mij geleid tot rust en meer vertrouwen. Maar ook geleid tot minder...Na de training staat er een nieuwe volwassene. De training heeft mij nieuwe inzichten over mijzelf gegeven. Het heeft voor mij geleid tot rust en meer vertrouwen. Maar ook geleid tot minder hard (voor anderen) werken, met beter resultaat in een betere harmonie met anderen.