Silvan Ammeraal, procesmanager

Zeer goede ervaring. Goede organisatie vanuit de backoffice zodat de basis staat en vanuit daar een zeer fijne inhoudelijke begeleiding door de trainer. Top!

Warnar Loorbach, projectorganisator BAM Wonen

Na de training staat er een nieuwe volwassene. De training heeft mij nieuwe inzichten over mijzelf gegeven.
Het heeft voor mij geleid tot rust en meer vertrouwen. Maar ook geleid tot minder hard (voor anderen) werken, met beter resultaat in een betere harmonie met anderen.

Intensieve training, die je jezelf mag gunnen

Zeer positief. De opbouw van de training zorgt ervoor dat je kunt werken aan je eigen persoonlijke ontwikkeling die aansluit bij mijn werk- en privéomgeving.

Ik heb de training als zeer waardevol ervaren. De juiste onderwerpen kwamen aan bod en werden duidelijk uitgelegd. Daarnaast is er een goede combinatie tussen theorie en oefeningen hiermee.

Zeer goed, zou de training echt aanbevelen. Zeer intense training maar zo waardevol om mee te maken en veel handvaten gekregen om meer verder te kunnen en waar ik nog lang op mijn persoonlijke reis... Zeer goed, zou de training echt aanbevelen. Zeer intense training maar zo waardevol om mee te maken en veel handvaten gekregen om meer verder te kunnen en waar ik nog lang op mijn persoonlijke reis mee verder kan.

Mijn ervaring is dat je inzichten krijgt die je zowel op werk als prive kan gebruiken. Je ervaart dingen die in de training een plek krijgt en ook de juiste context. Daardoor leer je jezelf beter... Mijn ervaring is dat je inzichten krijgt die je zowel op werk als prive kan gebruiken. Je ervaart dingen die in de training een plek krijgt en ook de juiste context. Daardoor leer je jezelf beter kennen.

Joren Martens - Production supervisor

Zeer goede en waardevolle training. Heeft geleid tot persoonlijke groei. De beste training in zijn soort tot nog toe.