Ik ken alleen de KIM training, werkelijk een cadeautje!

Marc, coordinator klantprojecten

De training heeft mij doen beseffen dat ik meer met mezelf bezig moet zijn in plaats van enkel met anderen. Dit is een cadeautje wat ik niet had willen missen.

Ik zou de training aanraden bij collega’s, dat zegt voldoende

Fijn. Alles was duidelijk en ik had het gevoel dat ik werd geaccepteerd en mezelf kon zijn

Zeer positief. Een cadeautje voor jezelf!

Vera ‘t Hoen, datasteward

Veel doen, uit comfortzone, mooie combi van theorie en praktijk, verbinding, vertrouwen, openheid, heel veel leren

Naomi Keuning, ministerie van Economische Zaken en Klimaat

Hele goede ervaring, vond het heel prettig om in groepsverband aan mijn leerdoelen te werken en de opzet van de cursus zorgde ervoor dat ik er gedurende de 3 maanden veel mee bezig ben gebleven. Ook... Hele goede ervaring, vond het heel prettig om in groepsverband aan mijn leerdoelen te werken en de opzet van de cursus zorgde ervoor dat ik er gedurende de 3 maanden veel mee bezig ben gebleven. Ook het werken met een buddy werkte heel goed.

Ja

Voor mij is het de eerste training bij HL. Heel erg fijn, goed en professioneel. Verwachtingen zijn zeker uitgekomen en zal de training ook aanraden.

Margot Daris- Project Manager

Ontzettend waardevol en een ervaring die ik de rest van mijn leven meeneem. Ik wilde de training volgen omdat ik vast liep op werk maar uiteindelijk ook super veel geleerd dat ik kan gebruiken in... Ontzettend waardevol en een ervaring die ik de rest van mijn leven meeneem. Ik wilde de training volgen omdat ik vast liep op werk maar uiteindelijk ook super veel geleerd dat ik kan gebruiken in privé situaties.

Karst Keijzers - Adviseur planvorming en mobiliteit

De training is erg waardevol voor mij op persoonlijk en zakelijk vlak. De ervaring is dan ook erg positief.