Strak en professioneel georganiseerd. Goede communicatie.

Een positieve ervaring. Tijdens de training wordt je uitgedaagd om te reflecteren op gedrag en werk je aan persoonlijke leerdoelen. Interactief en persoonlijk.

Sandra Duurkoop, teamleider in het onderwijs.

Een prima ervaring, geen wanklanken.

Goed, ik doe weinig trainingen maar ik vond de vorm en inhoud fijn.

Goed, zie rest van de antwoorden.

Rudolf van Zelst, projectleider customer development

Persoonsgericht projecten leiden is een training met 2 kanten.
Persoonsgericht projecten leiden is een training met 2 kanten.
het laat je ontdekken hoe jij in elkaar steekt als persoon, wat je drijft en hoe je handelen en communicatie bijdragen aan hoe je overkomt bij anderen en je effectiviteit in het algemeen.
daarnaast geeft het inzicht in hoe organisaties functioneren in alles dat met interactie van doen heeft.
door dit samen te brengen, wordt duidelijk wat je sterke kanten zijn en waar je verbeterpunten liggen om (nog) beter samen te werken met iedereen die invloed heeft op het succes van het project dat je leidt.
het gaat niet alleen om de inhoud of de procedure. echt connectie maken met de persoon tegenover je, gaat het verschil maken."

Janna Tel, PO&O-adviseur

Goede ervaring, deskundige trainer. Laat iedereen in zijn of haar waarde. Kan het in perspectief zetten

Floor Frederiks, hoofd bestuurszaken Universiteit van Amsterdam

Ik vond de KIM-training een geschenk en een enorme aanrader. Je wordt flink aan het werk gezet en dat is soms confronterend, maar ik ben er echt van gegroeid. Ik heb mezelf beter leren kennen, maar... Ik vond de KIM-training een geschenk en een enorme aanrader. Je wordt flink aan het werk gezet en dat is soms confronterend, maar ik ben er echt van gegroeid. Ik heb mezelf beter leren kennen, maar ook veel geleerd over hoe anderen in elkaar zitten (verrassend genoeg vaak heel anders dan jijzelf) en hoe je op een prettige manier recht kunt doen aan die verschillen. Door de training sta ik veel zekerder in mijn leidinggevende rol.