Lucy Veenstra

De KIM-training is een waardevolle training, die me zowel in de privésfeer als op werkgebied veel heeft gebracht. Er wordt je een spiegel voorgehouden, soms confronterend, maar altijd met het... De KIM-training is een waardevolle training, die me zowel in de privésfeer als op werkgebied veel heeft gebracht. Er wordt je een spiegel voorgehouden, soms confronterend, maar altijd met het doel om jezelf te ontplooien en om te groeien.

De training bestaat uit een goede afwisseling tussen theoretische kennis, praktische vaardigheden en reflectiemomenten. Door de opbouw van de training (4 blokken) de bevlogen trainer, het werken met coachmaatjes en het bepalen van focuspunten voor elk blok, is er voldoende gelegenheid om het geleerde in de praktijk te brengen en hierop te relfecteren.

ViRo

Hele prettige manier van trainen. Goede afwisseling van theorie en praktijk oefeningen.

gillian mulder

Fijn, veilig en constructief

Overwegend heel goed. Aandacht voor stemmen op de gang. Na dag 1 in het diepe gegooid en ' koud' naar huis gestuurd. Dat vond ik een leemte. Had liever met deze intensiteit gelijk intern... Overwegend heel goed. Aandacht voor stemmen op de gang. Na dag 1 in het diepe gegooid en ' koud' naar huis gestuurd. Dat vond ik een leemte. Had liever met deze intensiteit gelijk intern gebleven, of minder intens starten. Daarnaast bevreemdend het mij dat directe collega in de groep zat. Hoe vrij kun je dan in dit proces zitten, en welke impact heeft dat op de groeps dynamiek?

Ellen Daniels

De Kern is een cadeau aan jezelf. Het heeft mij geholpen mezelf nog beter te leren kennen en een stap te maken in het doorbreken van gedachtes en gedragspatronen die me in de weg zaten zowel op het... De Kern is een cadeau aan jezelf. Het heeft mij geholpen mezelf nog beter te leren kennen en een stap te maken in het doorbreken van gedachtes en gedragspatronen die me in de weg zaten zowel op het gebied van werk als privé. In de groep voelde het veilig om persoonlijke dingen te delen en ik voelde een enorme positieve betrokkenheid bij elkaar.

Marco Westerhof

Ik heb lang gezocht om een training te vinden die aansloot mijn vragen en behoefte aan zelfreflectie. De Kern was voor mij de enige training die ik zou willen doen en kan deze echt aanbevelen als je... Ik heb lang gezocht om een training te vinden die aansloot mijn vragen en behoefte aan zelfreflectie. De Kern was voor mij de enige training die ik zou willen doen en kan deze echt aanbevelen als je weet dat je iets intensievers nodig hebt om je eigen kern te herontdekken en ook iets er aan over te houden in de vorm van praktische handvaten.

Wendy

Wat een mooi proces om te mogen ervaren. Veel geleerd en veel gevoeld zodat mijn kernwaarden duidelijk werden. Het voelt als een APK voor je brein.

Jurgen Bijnaar

Ik kan maar aan één ding denken, ver boven verwachting!

Ervaring is positief. Intensiteit van de trainingsdagen is hoog doordat je niet alleen met je eigen leerdoelen bezig bent, maar ook met de leerdoelen van de medecursisten. Afwisseling tussen theorie... Ervaring is positief. Intensiteit van de trainingsdagen is hoog doordat je niet alleen met je eigen leerdoelen bezig bent, maar ook met de leerdoelen van de medecursisten. Afwisseling tussen theorie en praktijk is prettig.

Goed, ik ga hier heel veel van aan hebben.