Dick de Bons

Positief, omdat het laat zien dat ik het heel hard nodig heb, terwijl ik denk dat ik het niet nodig heb.

Het sterke aan deze training is dat er geen focus ligt op theorie en zenden, maar veel op met elkaar oefenen. En op de juiste momenten de toelichting krijgen op de theorie, zonder dat dit te zwaar... Het sterke aan deze training is dat er geen focus ligt op theorie en zenden, maar veel op met elkaar oefenen. En op de juiste momenten de toelichting krijgen op de theorie, zonder dat dit te zwaar wordt. Het is een iteratief proces waarbij modellen steeds terug keren in de oefeningen, en je met elkaar als groep een ontwikkeling doormaakt waarbinnen iedereen zich ook als individu kan ontwikkelen.

Frodo Cock

De training sloot goed aan met mijn verwachting. De inhoud en faciliteiten zijn conform verwachting.

Goede afwisseling tussen praktijk en theorie.

Door actief aan de slag te gaan met mijn eigen leerdoelen heb ik mezelf beter leren kennen. Het bewustzijn van mijn eigen drijfveren, gevoel en gedrag maakt het mogelijk dat ik een stap heb gezet in... Door actief aan de slag te gaan met mijn eigen leerdoelen heb ik mezelf beter leren kennen. Het bewustzijn van mijn eigen drijfveren, gevoel en gedrag maakt het mogelijk dat ik een stap heb gezet in persoonlijk- en situationeel leiderschap.

Een cadeau aan je zelf en aan de organisatie waar je voor werkt

Hans Klok

KIM voor leidinggevenden gaat zowel over persoonlijke effectiviteit, ontwikkeling van je team als betekenis geven aan je leiderschap. Een mooie mix van theoretische modellen, praktische... KIM voor leidinggevenden gaat zowel over persoonlijke effectiviteit, ontwikkeling van je team als betekenis geven aan je leiderschap. Een mooie mix van theoretische modellen, praktische toepasbaarheid, en tijd om tussen de blokken te oefenen. Verademend.

De trainer was erg ervaren en fijn om mee samen te werken. Ik heb erg veel geleerd. De trainer heeft mij erg geïnspireerd en mij echt geholpen een stap verder te komen in mijn werk.

Ja: Hein de Jonge

Van Harte Lingsma heeft een compleet programma neergezet waar ik veel van heb geleerd. Vanwege het feit dat je in meerdere blokken met je groep ondergedompeld wordt in de KIM voor leidinggevenden,... Van Harte Lingsma heeft een compleet programma neergezet waar ik veel van heb geleerd. Vanwege het feit dat je in meerdere blokken met je groep ondergedompeld wordt in de KIM voor leidinggevenden, heb je echt de tijd om nader tot jezelf te komen en beter te begrijpen hoe je je verder kan ontwikkelen op persoonlijk vlak en je leiderschap. Het is een intensiefe periode, maar het is 100% de moeite waard!