Daniel Gerritsen

Wat een geweldige training. Complimenten voor de trainers. Soms confronterend maar zeker waardevol. Prima locaties, goede opbouw, viadesk zou wat gebruiksvriendelijker mogen. Vooral de rollenspellen... Wat een geweldige training. Complimenten voor de trainers. Soms confronterend maar zeker waardevol. Prima locaties, goede opbouw, viadesk zou wat gebruiksvriendelijker mogen. Vooral de rollenspellen met de acteurs zijn goed! Top acteurs en zeer realistisch

Hilde Docter-Kouwenberg

Super leuke training, veel oefenen en heel goede informatie en trainers. Mooie trainingslocaties. Is inspiratie geweest voor vervolgtrainingen. Vooraf ook goede informatie ontvangen tijdens het... Super leuke training, veel oefenen en heel goede informatie en trainers. Mooie trainingslocaties. Is inspiratie geweest voor vervolgtrainingen. Vooraf ook goede informatie ontvangen tijdens het intakegesprek. Zeker een aanrader als je wilt starten met coaching.

Reinier Cuperus

Vond de opzet in drie blokken en de opbouw erin, de groepsgrootte en de trainer erg goed. Training heeft mij voldoende bagage gegeven om verder te werken aan mijn professionele ontwikkeling

Henkjan Oomen

Waar trainingen je in het beste geval een aantal nieuwe vaardigheden aanleren, ga je in de KIM voor niet-leidinggevenden met je hele zelf aan de slag. Wie ben ik, waarom doe ik dingen en hoe ga ik... Waar trainingen je in het beste geval een aantal nieuwe vaardigheden aanleren, ga je in de KIM voor niet-leidinggevenden met je hele zelf aan de slag. Wie ben ik, waarom doe ik dingen en hoe ga ik daar (soms) verandering in aanbrengen? Daar heb je een leven lang plezier aan. Trainer Tjeerd speelde daar een belangrijke rol in: door het proces te faciliteren, door te confronteren en soms door iets te laten gebeuren. Het mooie aan deze training is dat je mededeelnemers een belangrijke rol krijgen in je leerdoelen en je leerproces. Het helpt ook zeker mee dat er vier blokken van drie dagen zijn op locatie. De groep raakt goed op elkaar ingespeeld, en leert op een eerlijke manier feedback te geven aan elkaar. Hoewel corona één keer een blok deed verschuiven en er een aantal mensen een blok niet bij aanwezig konden zijn, was het fijn dat van Harte en Lingsma ervoor koos om zoveel mogelijk op locatie te doen. Want dat is echt het recept voor een mooie training: de interactie tussen elkaar. Kortom, dank voor deze mooie ervaring Van Harte en Lingsma. En Tjeerd in het bijzonder!

Basak Karabulut

De inhoudelijke opzet van de training was goed. Interessant hoe de training was opgebouwd in sturing en zelfstandigheid. Wat beter kon is de samenstelling van de groep. Er waren veel operationele... De inhoudelijke opzet van de training was goed. Interessant hoe de training was opgebouwd in sturing en zelfstandigheid. Wat beter kon is de samenstelling van de groep. Er waren veel operationele mensen en maar 1 vrouw. Het geeft een andere dynamiek door hier meer in te mengen.
De trainers waren heel scherp en de begeleiding was goed. In het laatste blok met de acteurs was ook echt goed. Dat had ook veel effect.

Julien Geschiere

De KIM heeft een goede opbouw en opdeling in blokken, waardoor je het geleerde direct mooi kan toepassen in de praktijk. De trainer staat stil bij zowel groepsprocessen als individuele groei en weet... De KIM heeft een goede opbouw en opdeling in blokken, waardoor je het geleerde direct mooi kan toepassen in de praktijk. De trainer staat stil bij zowel groepsprocessen als individuele groei en weet je hierin te motiveren.

De locatie (Bilderberg hotel Garderen) was fijn, het eten iets minder spannend. Maar daar kan VH&L ook niet heel veel aan doen. De locatie van het laatste blok was van iets mindere kwaliteit, maar gaf wel meer geborgenheid om samen aan de slag te gaan.

Al met al heb ik een zeer enerverende tijd gehad tijdens de training, waardoor ik veel zin heb om er mee aan de slag te gaan op werk!

Peters

De opbouw van de training is erg goed. Je hebt tijd om stil te staan bij jezelf. Stapsgewijs kom je erachter wie je bent, waarom je je zo gedraagt, hoe je overkomt op anderen en hoe je dus de stap... De opbouw van de training is erg goed. Je hebt tijd om stil te staan bij jezelf. Stapsgewijs kom je erachter wie je bent, waarom je je zo gedraagt, hoe je overkomt op anderen en hoe je dus de stap kunt maken naar een leider. In de training kun je echt oefenen! Je ontwikkelt een een stuk zelfbewustzijn en daadkracht. De begeleiding van de training is erg goed. In het begin heeft de trainer een actieve rol, maar dit wordt steeds minder. Ik ben erg enthousiast en heb geen verbeterpunten met betrekking tot de inhoud. Het enige puntje is dat de locatie in Hengelo erg ver weg is.

Miriam Volp

De KIM voor niet-leidinggevenden focust op communicatie en interactie waardoor jouw natuurlijk leidinggevende kwaliteiten tot bloei komen. Binnen een groep van twaalf personen maak je een... De KIM voor niet-leidinggevenden focust op communicatie en interactie waardoor jouw natuurlijk leidinggevende kwaliteiten tot bloei komen. Binnen een groep van twaalf personen maak je een persoonlijke reis aan de hand van diverse theoretische handvatten en coach je elkaar en jezelf naar een nieuw niveau van leiderschap. Leer sturing geven op jouw eigen gedrag en dat van anderen aan de hand van de spiegel die je voorgehouden krijgt. Onbewust (on)bekwaam gedrag leer je kennen en effectief te maken door middel van groepsactiviteiten en individuele reflectiemomenten. Een optimale combinatie van denken, doen en durven! Ook voor de al wat meer ervaren medewerker die een volgende ontwikkelstap wil zetten in het effectief sturen op inhoud, proces en procedures.

Esther van Sprakelaar

Deze training is heel waardevol. Je leert jezelf beter kennen, kan bijdragen en meekijken in de leerprocessen van anderen en krijgt nuttige feedback van zowel de train(st)er en medecursisten. Deze training is heel waardevol. Je leert jezelf beter kennen, kan bijdragen en meekijken in de leerprocessen van anderen en krijgt nuttige feedback van zowel de train(st)er en medecursisten.

Uiteindelijk krijg je beter inzicht in hoe je overkomt op anderen en hoe je impact maakt.

Wat deze training compleet maakt is de intensiviteit van het samenzijn (3 dagen op locatie) zodat je je volledig kan richten op je eigen ontwikkeling. De training bevat een perfecte balans van theorie, praktijk en rustmomenten zodat het niet te zwaar is.

Esther

vlist

Alles aan deze training klopt. De opbouw aan stof, de opbouw van 4 x 3 dagen, de inhoud, de theorie, de praktische oefeningen, de oefeningen die je mee neemt naar je werk, de locaties, de coaching,... Alles aan deze training klopt. De opbouw aan stof, de opbouw van 4 x 3 dagen, de inhoud, de theorie, de praktische oefeningen, de oefeningen die je mee neemt naar je werk, de locaties, de coaching, de sturing, eigen verantwoordelijkheid nemen, handvaten die daarvoor mee krijgt, en de slotsom waarmee de training wordt afgerond etc.