Ozgur Sonmez

Wapp communication was great. I can find fast and enough answers to all my questions. The service after purchasing was also very good

Reactie Van Heck Badkamers:

Thank you for your kind words! Enjoy your new bathroom furniture!
Kind regards,
Team Van Heck Bathrooms

Frans Kars

Na lang online zoeken naar kwalitatief goede badmeubels en spiegelkasten heb ik eindelijk een zaak gevonden die precies heeft geleverd wat we zochten. Een badkamer wordt intensief gebruikt, vooral... Na lang online zoeken naar kwalitatief goede badmeubels en spiegelkasten heb ik eindelijk een zaak gevonden die precies heeft geleverd wat we zochten. Een badkamer wordt intensief gebruikt, vooral in een groot gezin. Het moet tegen een stootje kunnen, duurzaam zijn, maar je wilt natuurlijk ook iets dat er prachtig uitziet. En dat hebben we nu! Ondanks de afstand heb ik het risico genomen om de meubels te kopen zonder de showroom te bezoeken. Je bent misschien iets meer kwijt dan gemiddeld, maar het is elke euro waard. En nee… ik heb geen korting gekregen om dit te schrijven :) Ik ben gewoon heel tevreden 🍀

Reactie Van Heck Badkamers:

Bedankt voor je vertrouwen en mooie feedback! Fijn dat onze meubels precies zijn wat je zocht. Geniet van je prachtige nieuwe badkamer!

Coen

Zeer positief! Goede kwaliteit, snelle en duidelijke service!

Reactie Van Heck Badkamers:

Bedankt voor je positieve woorden! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en onze service. We staan altijd voor je klaar!

Zeer behulpzaam, mooi product

Reactie Van Heck Badkamers:

Bedankt voor je reactie! Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons product en onze service.

Michael

De aankoop gedaan bij de (franchise)vestiging in Soest. Daar hebben we een negatieve ervaring aan overgehouden uiteindelijk.
Sander van Heck (vanuit Borne) loste het probleem wel goed op...
Sander van Heck (vanuit Borne) loste het probleem wel goed op uiteindelijk.
Super mooi meubel (Grooveline 100cm met 2 lades) en goede kwaliteit.

Reactie Van Heck Badkamers:

Fijn dat we het goed hebben kunnen oplossen! Geniet van je prachtige Grooveline meubel – we zijn blij dat je tevreden bent!
Team Van Heck Badkamers

Snel geholpen en top kwaliteit

Reactie Van Heck Badkamers:

Mooi om te horen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je reactie en veel plezier met je aankoop!
Team Van Heck Badkamers

Best ok maar teleurgesteld door monogram VH bovenop fonteinkraantje. Eerdere versie van 14 jr geleden had dat niet. Was op foto niet te zien.

Beste klant,
Beste klant,
De kraan die u heeft besteld, maakt sinds drie jaar deel uit van onze collectie, waardoor het helaas niet mogelijk is dat u deze kraan al 14 jaar in gebruik heeft. We vinden het vervelend om te horen dat u niet tevreden bent.
U had te allen tijde contact met ons kunnen opnemen, zodat we samen naar een passende oplossing hadden kunnen zoeken. Ook had u de mogelijkheid om de kraan te retourneren, waarna we u graag een ander model hadden toegestuurd dat beter aan uw wensen voldoet.
Van Heck Badkamers

Vriendelijk, en doen wat zij zeggen.