Het contact is prettig. Hij is eerlijk en duidelijk. De behandeling slaat aan
Luisterd goed, neemt de tijd, grote expertise, weet heel goed wat hij doet en legt dit uit. Veel passie voor zijn vak.
Als er iemand mij vraagt naar de behandelaar dan geef ik hem door
Serieus, duidelijk, juiste behandeling.
Bijzonder prettig persoon en ik twijfel niet aan zijn deskundigheid, Ik ben 5 keer bij hem geweest als hij daarvan in totaal 30minuten bij mij heeft gestaan is het veel. Dus als het allemaal even snel moet, zou ik hem zeker aanbevelen.
Deskundig,flexibel, aardig
Goed gevoel bij .aardige kundige man
10 zegt toch al voldoende.
Leuk contact. Goede adviezen. Prima behandeling.
Rustig en duidelijk
Mvr Bodewes is zeer ter zake kundig en heeft me op alle vlakken gesteund en van adviezen voorzien waardoor mijn herstel zeer voorspoedig verliep.
Esther is betrokken, professioneel en heeft kennis van zaken.
Bij klachten wat een fysiotherapeut kan behandeling
Ze leggen alles goed uit. Op alle vragen hebben ze wel een antwoord
Duidelijke adviezen, kennis ziektebeeld, fijne en vriendelijke no nonsens benadering. Voel mij serieus genomen en er word samen naar een behandelplan gekeken
Van Kasteel fysiotherapie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Van Kasteel fysiotherapie heeft de volgende resultaten bereikt:
Als er iemand mij vraagt naar de behandelaar dan geef ik hem door
Serieus, duidelijk, juiste behandeling.
Deskundig,flexibel, aardig
Goed gevoel bij .aardige kundige man
10 zegt toch al voldoende.
Leuk contact. Goede adviezen. Prima behandeling.
Rustig en duidelijk
Esther is betrokken, professioneel en heeft kennis van zaken.
Bij klachten wat een fysiotherapeut kan behandeling
Ze leggen alles goed uit. Op alle vragen hebben ze wel een antwoord