De communicatie met de therapeut en de behandeling zijn super ????
Als ik hoor dat mensen klachten hebben die op die van mij lijken
De fysiotherapeut was zeer deskundig en actief in de behandeling. Kwam afspraken zeer goed na en was fijn in het contact. Eerlijke en deskundige man!
Victor Wieringa
Duidelijk uitleg en goede behandeling waardoor de klachten snel over waren.
Prettige en vriendelijke omgang. Rustig, luistert goed. Geeft duidelijke instructie, houdt je op een positieve manier in de gaten en wijst op verbeteren van je houding. Ik heb er veel aan gehad en...Prettige en vriendelijke omgang. Rustig, luistert goed. Geeft duidelijke instructie, houdt je op een positieve manier in de gaten en wijst op verbeteren van je houding. Ik heb er veel aan gehad en voel dat ik weer in een goed spoor ben terecht gekomen.
Uitstekend behandeld
Jeffrey
Deskundig, vriendelijk , professioneel. Communiceert goed en duidelijk. Erg fijn contact.
Gezellige sfeer en toch professionele behandeling
Frank is rustig, serieus en neemt mijn klachten serieus. Tevens gaf hij me tips om mijn gezondheid te verbeteren. Een hele fijne fysiotherapeut. Klasse!