Brian was zeer deskundig en duidelijk in zijn werk, zeer sociaal en geduldig
eeerlijke antwoorden, me zo goed mogelijk willen helpen niet iets beloven en dan niet nakomen dat gebeurt niet
Ik voel me als ouder echt gehoord door Jasmijn. Ook ziet Jasmijn elke behandeling opnieuw goed was onze zoon nodig heeft aangezien hij dit zelf niet goed kan aangeven. Er zijn niet veel mensen die onze zoon zo goed kunnen "lezen" dat maakt het zo fijn dat Jasmijn dat wel kan.
Hij weet wat hij doet en is duidelijk en erg behulpzaam en je kan ook een gesprek voeren met hem
zijn inlevingsvermogen, bejegening naar mij, zijn deskundigheid en ontspannen omgang, correct in zijn afspraken,
Zeer professionele fysiotherapeut, veel aandacht voor patiënt, goede behandelingen, goed bereikbaar, flexibel, veel kennis, gehele praktijk zeer deskundig, klantvriendelijk en communicatief goed
Ik ben heel erg blij mee
Neemt klachten serieus, keek verder, behaalde successen (weliswaar tijdelijk, maar dat lag niet aan hem).
Vriendelijk, toegankelijk, ervaren
Zorgvuldige behandelingen, luisteren en duidelijkheid
Wanneer ik iemand in mijn omgeving hoor met lage rugklachten
Snelle diagnose en behandelplan
De behandeling was naar mijn mening niet goed achteraf gezien.
Hele prettige omgang en hele goede begeleiding
Als in onze omgeving ook iemand een baby zou hebben met onze situatie/ klachten
Van Lith Healthness Center verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Van Lith Healthness Center heeft de volgende resultaten bereikt:
Vriendelijk, toegankelijk, ervaren
Zorgvuldige behandelingen, luisteren en duidelijkheid
Wanneer ik iemand in mijn omgeving hoor met lage rugklachten
Snelle diagnose en behandelplan
De behandeling was naar mijn mening niet goed achteraf gezien.
Hele prettige omgang en hele goede begeleiding
Als in onze omgeving ook iemand een baby zou hebben met onze situatie/ klachten