- Product of service:
- Evaluatie na schadebehandeling
98% beveelt Van Steensel Assurantiën aan!
Vakkundig, duidelijk, en snel geholpen.
Snelle en onderbouwde reactie op vraagstelling. Cliëntgericht
Goed advies, doordacht gericht om juiste verzekering en dekking te kunnen geven.
Claudia bij van Steensel is heel heel vriendelijk en meegaand en meedenkend met mij
10 prima
Van Steensel is een zeer vriendelijke, betrouwbare en hulpvolle verzekeraar. Zo heb ik bij het afsluiten al waardevolle informatie gekregen om mijn verzekeringspakket te vervolmaken en hiermee ook nog een korting ontving. ze reageren ook snel bij een eventuele schade, denken mee in de mogelijkheden (repareren of nieuw bijvoorbeeld). al met al een topbedrijf!
Ik ben meer dan 45 jaar bij van Steensel en dat bevalt mij prima, wat ik zelf prettig vind is dat er medewerkers zijn die er al vele jaren werken en waar je een soort band mee hebt opgebouwd, dus je weet wat je aan elkaar hebt.
De ervaring met van Steensel is in het algemeen goed zowel telefonisch en via de mail.
Heel vriendelijk te woord gestaan en de afhandeling van de schade wordt ook snel afgewikkeld
Ik ben heel tevreden over uw afwerking
Zeer positief, altijd correct te woord gestaan en ik word goed geholpen.
Een keurig kantoor waar altijd een oor en uitleg is! Heb éénmaal een begrafenis gehad waar de polis al heel lang bij jullie is begonnen. Werd gecondoleerd en verwezen op een goede manier.
Al onze verzekeringen hebben wij, privé en zakelijk, bij van Steensel ondergebracht. De medewerkers van Steensel weten waar zij het over hebben en geven duidelijk, snel en betrouwbaar advies.
Alles naar volle tevredenheid
Van Steensel Assurantiën verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Van Steensel Assurantiën heeft de volgende resultaten bereikt:
Van Steensel Assurantiën
Prins Pieter Christiaanstraat, 61
3066TB Rotterdam
Vakkundig, duidelijk, en snel geholpen.
Snelle en onderbouwde reactie op vraagstelling. Cliëntgericht
10 prima
Ik ben heel tevreden over uw afwerking
Zeer positief, altijd correct te woord gestaan en ik word goed geholpen.
Alles naar volle tevredenheid
Van Steensel Assurantiën heeft de volgende resultaten bereikt: