Jkvdk

Dienstverlening is prima.
Als je ergens mee zit of een vraag hebt
is het heel snel voor elkaar.

Reactie Van Steensel Assurantiën:

Fijn te horen. Hartelijk dank voor uw positieve eindoordeel.
Vanessa

Heel goede ervaring Fijne club. Vriendelijke mensen. Klantgericht. Oplossingsgericht. En duidelijk.

Reactie Van Steensel Assurantiën:

Wat ontzettend fijn om te horen! Hartelijk dank voor uw positieve feedback.
Vanessa

Wij hebben helaas heel veel ellende gehad in het jaar 2020. Van overlijden tot het onder water staan van ons huis. Gedurende deze maanden hadden ze heel veel verkeerd kunnen doen, maar gelukkig daar... Wij hebben helaas heel veel ellende gehad in het jaar 2020. Van overlijden tot het onder water staan van ons huis. Gedurende deze maanden hadden ze heel veel verkeerd kunnen doen, maar gelukkig daar waar ik ze het meest nodig had waren er welwillende mensen aan het werk.

Reactie Van Steensel Assurantiën:

Wij hopen dat 2022 een rustiger jaar zal worden. Fijn dat wij u in deze moeilijke tijden van dienst hebben mogen/kunnen zijn en u naar tevredenheid hebben kunnen helpen.
Hartelijk voor uw mooie...
Hartelijk voor uw mooie eindoordeel.
Vanessa

De keren dat ik van Steensel nodig had, werd ik op vakkundige wijze goed geholpen. De mogelijkheden om iemand van van Steensel te bereiken zijn erg prettig.

Reactie Van Steensel Assurantiën:

Hartelijk dank voor uw positieve eindoordeel.
Vanessa

Altijd snelle actie en betrokkenheid

Reactie Van Steensel Assurantiën:

Fijn te horen. Hartelijk dank voor uw mooie eindoordeel.
Vanessa

No nonsense. Doen wat gedaan moet worden, geen gezeur. Ook afhandeling. Bespaart een hoop gedoe in vergelijking met sommige andere asduradeuren.

Reactie Van Steensel Assurantiën:

Wat ontzettend fijn om te horen! Hartelijk dank voor uw mooie eindoordeel.
Vanessa

V Steensel reageert snel en vriendelijk en ze communiceren helder. Ze denken mee en adviseren objectief.

Reactie Van Steensel Assurantiën:

Hartelijk dank voor uw positieve feedback en uw positieve eindoordeel.
Vanessa

Snel reactie / snelle afhandeling en top aardig personeel

Reactie Van Steensel Assurantiën:

Hartelijk dank voor uw mooie eindoordeel en uw compliment naar onze medewerkers!
Vanessa

Mijn ervaring is al heel wat jaren zeer goed.
Zijn goed bereikbaar.
Staan je altijd goed bij.
Zijn deskundig en duidelijk.

Reactie Van Steensel Assurantiën:

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Fijn te horen dat u tevreden bent.
Vanessa

Ik ben erg tevreden met de snelle handelingen de goede service en de vriendelijkheid van de mensen die er werken.

Reactie Van Steensel Assurantiën:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Fijn te horen dat u zo tevreden bent.