Een organisatie die staat als een huis wat betreft advisering, schade afhandeling en aanbid van producten.

Reactie Van Steensel Assurantiën:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Fijn dat u zo tevreden bent.
Vanessa

Haast geen schade in de jaren dat ik bij van steensel ben!

Reactie Van Steensel Assurantiën:

Fijn dat u zo weinig schade heeft. Mocht het toch zo zijn, staan wij weer graag voor u klaar. Bedankt voor uw mooie eindoordeel.
Vanessa

Top zoals ik al eerder schreef.

Reactie Van Steensel Assurantiën:

Hartelijk dank voor uw herhaaldelijke positieve reactie. Fijn te horen!
Vanessa

Vriendelijk en begripvol en altijd meedenkend

Reactie Van Steensel Assurantiën:

Fijn te horen. Hartelijk dank voor uw mooie eindoordeel!
Vanessa

Maar ben gauw weer terug naar van steensel gegaan.
In mijn ogen geen betere maatschappij. Ik ben jaren geleden bij van steensel terecht gekomen en ben zn 6 maanden weg geweest.
Maar ben gauw weer terug naar van steensel gegaan.
In mijn ogen geen betere maatschappij.
Toppers zijn het!!

Reactie Van Steensel Assurantiën:

Wat fijn dat u weer terug bent bij Van Steensel en dat u zo tevreden bent! Hartelijk dank voor uw mooie eindoordeel!
Vanessa

Ik ervaar de medewerkers van Van Steensel Assurantiën als zeer betrouwbaar en professioneel.

Reactie Van Steensel Assurantiën:

Hartelijk dank voor uw mooie eindoordeel en uw positieve feedback.
Vanessa

Ik ben zeer tevreden met van steensel. Altijd vriendelijk geholpen. Welke afdeling dan ook.

Reactie Van Steensel Assurantiën:

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Wij blijven graag onze mouwen voor u opstropen.

Wij doen al meer dan 30 jaar zaken met dit advieskantoor en familiebedrijf, zowel privé als zakelijk. Deze mensen zijn gewoon Rotterdammers die inderdaad de handen uit de mouwen steken en... Wij doen al meer dan 30 jaar zaken met dit advieskantoor en familiebedrijf, zowel privé als zakelijk. Deze mensen zijn gewoon Rotterdammers die inderdaad de handen uit de mouwen steken en daarnaast zeer professioneel zijn

Reactie Van Steensel Assurantiën:

Wij hopen nog lang onze mouwen voor u op te mogen stropen. Hartelijk dank voor uw positieve reactie.

Ik heb al jaren tot volle tevredenheid via dit kantoor mijn verzekeringen lopen.
Recente ervaringen zijn echter minder positief: te dure premies voor nieuwe verzekeringen, tragere antwoorden op vragen.
Offertes blinken niet uit in duidelijkheid: premies worden soms exclusief assurantiebelasting en/of staffelkorting, soms inclusief. Zeer verwarrend.

Reactie Van Steensel Assurantiën:

Wat vervelend om te horen. Zou u contact met ons op kunnen nemen via info@steensel.nl? Dan ga ik kijken wat er verkeerd is gegaan.
Vanessa de Baan
Kwaliteitsmanager

De communicatie van Van Steensel is in het algemeen duidelijk en zakelijk.

Reactie Van Steensel Assurantiën:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie!