Adviseur 1 keer gezien om ons als klant binnen te halen bij dit advieskantoor. Wij waren eerder klant bij hem via een andere organisatie. Daarna nooit meer iets van hem gehoord. Van het bedrijf... Adviseur 1 keer gezien om ons als klant binnen te halen bij dit advieskantoor. Wij waren eerder klant bij hem via een andere organisatie. Daarna nooit meer iets van hem gehoord. Van het bedrijf zelf hoor je ook weinig, alleen als er weer een verandering in de polis is of het polisedrag is weer verhoogd .

Reactie Van Steensel Assurantiën:

Hartelijk dank voor uw duidelijke reactie. Wij zullen hier meer aandacht aan besteden.

Dit is een verzekeringskantoor, dat zich voor de klant inspant, wanneer dit gevraagd en nodig is. Advies is altijd goed en doelgericht en niet alleen, wanneer het hen zelf uitkomt.

Reactie Van Steensel Assurantiën:

Fijn te horen dat onze adviezen naar wens zijn. Hartelijk dank voor uw positieve feedback.

Ik ben met mijn gezin al meer dan 10 jaar klant bij van Steensel Assurantiën en heb de service van het kantoor altijd als zeer professioneel, behulpzaam en klantvriendelijk ervaren. De... Ik ben met mijn gezin al meer dan 10 jaar klant bij van Steensel Assurantiën en heb de service van het kantoor altijd als zeer professioneel, behulpzaam en klantvriendelijk ervaren. De medewerkers "go the extra mile" om met je mee te denken in de beste oplossing.

Reactie Van Steensel Assurantiën:

Wat fijn te horen dat wij u al zo lang naar tevredenheid van dienst hebben kunnen zijn. Hartelijk dank voor uw positieve reactie.

Alle informatie die ik gekregen heb zijn perfect uitgevoerd na een langdurig onderhoud in mijn eigen omgeving

Reactie Van Steensel Assurantiën:

Fijn te horen dat alles naar wens is uitgevoerd. Hartelijk dank voor uw positieve feedback.

Mijn opgedane ervaringen met vader Van Steensel in het verleden en nu ook de opgedane ervaringen met opvolger en zoon Van Steensel, zijn positief.

Reactie Van Steensel Assurantiën:

Wat fijn dat wij u als trouwe klant al zo lang naar tevredenheid van dienst hebben mogen zijn. Hartelijk dank voor uw positieve reactie.

Ik heb maar heel kort een telefoon gesprek gehad over de verandering in mijn auto verzekering en dat heb ik als zeer prettig ervaren.

Reactie Van Steensel Assurantiën:

Fijn te horen. Dank voor uw positieve feedback.

Prima! Service altijd top geweest.

Reactie Van Steensel Assurantiën:

Fijn te horen, bedankt voor uw positieve reactie.

Ik zelf ben tevreden ,het bedrijf reageert accuraat als er een probleem is , of als er een verandering is in de polis.

Reactie Van Steensel Assurantiën:

Fijn te horen, bedankt voor uw feedback!

Persoonlijke en snelle advisering

Reactie Van Steensel Assurantiën:

Fijn te horen, bedankt voor uw postieve reactie.

Fijn te horen!