Onze adviseur heeft ons zoals altijd weer top geholpen. Eerlijk, helder en duidelijk zodat je altijd weet waar je aan toe bent en daardoor een gedegen besluit kan nemen. In ons geval of wij de... Onze adviseur heeft ons zoals altijd weer top geholpen. Eerlijk, helder en duidelijk zodat je altijd weet waar je aan toe bent en daardoor een gedegen besluit kan nemen. In ons geval of wij de woning kunnen en willen kopen of niet.

Reactie Van Steensel Assurantiën:

Wat fijn te horen dat wij bij zulke belangrijke besluiten u kunnen informeren en adviseren zodat u een goede keuze kunt maken. Hartelijk dank voor uw positieve reactie.

Heb een goede aanbieding mogen ontvangen toen ik overstapte, heb in de loop 3 schades gemeld die probleemloos zijn afgehandeld.

Reactie Van Steensel Assurantiën:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie.

Goede ondersteuning bij vraagstukken en duidelijk advies

Reactie Van Steensel Assurantiën:

Fijn te horen! Hartelijk dank voor uw positieve feedback.

Minimaal

Dank voor uw reactie.

De ervaring is tot nu toe prima.

Reactie Van Steensel Assurantiën:

Fijn te horen. Hartelijk dank voor uw reactie.

Uitstekend

Reactie Van Steensel Assurantiën:

Daar doen we het voor. Dank voor uw reactie!

Ik had een nieuwe auto gekocht en het omzetten van de auto verzekering van mijn oude auto naar mijn nieuwe auto was zo verwerkt. Met vragen kon ik terecht bin de adviseur. Telefonisch.

Reactie Van Steensel Assurantiën:

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Fijn te horen dat snel geregeld was.

Wij zijn al sinds ons trouwen bij van Steensel en dat is op 29 oktober 50jaar en nog steeds zeer tevreden

Reactie Van Steensel Assurantiën:

Hartelijk dank dat u al zo lang klant bent bij ons en van harte gefeliciteerd met uw gouden bruiloft. Fijn dat u al zo lang tevreden bent! Hartelijk dank voor uw reactie.

Prima ervaring. Tot nu toe altijd te woord gestaan en adequaat gehandeld

Reactie Van Steensel Assurantiën:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie!

Vind mijn oude adviseur echt niet fijn ben blij dat hij weg is

Reactie Van Steensel Assurantiën:

Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden was over uw adviseur. Dank voor uw feedback.