Ik ben zeer tevreden over het algemeen en over de afhandeling van een schade in het bijzonder.

Hartelijk dank voor uw positieve reactie!

De reactie snelheid op gestelde vragen en deskundig antwoord.

Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Uitstekend bereikbaar, altijd snel antwoord op vragen, denken met je mee.

Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Je wordt altijd vriendelijk geholpen.

Hartelijk dank voor uw positieve reactie!

Goed contact en een luisterend oor

Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Super schade afhandeling door een ervaren senior. Heerlijk Rotterdams!

Hartelijk dank voor uw positieve reactie!

Als ik bel met een vraag word ik vriendelijk te woord gestaan en wordt mijn vraag beantwoord/opgelost.

Hartelijk dank voor uw positieve reactie!

Tekens was het contact vlot, plezierig en correct, of het per telefoon of per email ging.

Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Vrijwel geen ervaring. Via mijn werkgever ooit een totaalpakket afgesloten. M.u.v. 1 schade (diefstal radio/navi uit auto) en een vraag over scooterverzekering geen contacten met... Vrijwel geen ervaring. Via mijn werkgever ooit een totaalpakket afgesloten. M.u.v. 1 schade (diefstal radio/navi uit auto) en een vraag over scooterverzekering geen contacten met advieskantoor/adviseur gehad. Ook niet op initiatief vanuit advieskantoor/adviseur.

Reactie Van Steensel Assurantiën:

Hartelijk dank voor uw reactie.

Over welke verzekering het ook gaat: Van Steensel medewerkers geven altijd antwoord.
Wanneer er iets uitgezocht moet worden, wordt het antwoord teruggekoppeld. De wijze waarop de medewerkers je te woord staan, is geruststellen en met kennis van zaken, en gelukkig ook vaak met een vleugje humor. Ik voel me altijd gezien en veilig.
Zeer vertrouwenwekkend is dat zij goede informatie geven en altijd bereid zijn te helpen. Hun adviezen zijn accuraat, nuttig en professioneel.

Reactie Van Steensel Assurantiën:

Bedankt voor uw mooie recensie! Fijn te horen dat wij u zo goed van dienst zijn.