Algemene ervaring is goed, heb weinig contact.

Reactie Van Steensel Assurantiën:

Hartelijk dank voor uw mooie eindoordeel en positieve feedback.
Vanessa

Van Steensel is een kantoor met zeer benaderbare mensen. Ik ben altijd zeer correct en vriendelijk behandeld.

Reactie Van Steensel Assurantiën:

Hartelijk dank voor positieve reactie en mooie eindoordeel.
Vanessa

Mijn ervaring met Van Steensel gaat al jaren terug en immer zijn de contacten op een respectvolle en klantvriendelijke wijze geweest.
Ik word uitstekend op de hoogte gehouden van de status van...
Ik word uitstekend op de hoogte gehouden van de status van mijn eventuele vragen aangaande de verzekeringen, maar eveneens inzake de eventuele schadeafhandelingen.
Altijd wordt er oplossend meegedacht en indien overeenstemming is bereikt omtrent de keuzes, dan volgt er adequate opvolging en bevestiging van hetgeen is afgesproken.

Ik kan niet anders zeggen dan: CHAPEAU

Reactie Van Steensel Assurantiën:

Een 10! Hartelijk dank voor uw mooie eindoordeel en positieve feedback. Fijn te horen dat u zo tevreden bent.
Vanessa

Heel erg tevreden super vriendelijke personeel , krijgen altijd antwoorden op je vragen.
Ze bellen je altijd terug en staan altijd voor je klaar .

Reactie Van Steensel Assurantiën:

Hartelijk dank voor uw ontzettend mooie eindoordeel en feedback! Een 10!
Fijn te horen dat wij u naar tevredenheid van dienst mogen zijn.
Vanessa

Telefonisch goed bereikbaar. Contactpersoon is deskundig. Afspraken worden nagekomen.
Schadegevallen worden uitstekend afgehandeld.

Reactie Van Steensel Assurantiën:

Hartelijk dank voor uw super mooie eindoordeel! Een 10! Fijn dat wij u naar tevredenheid van dienst mogen zijn.
Vanessa

Prima behandeling en afhandeling.

Reactie Van Steensel Assurantiën:

Hartelijk dank voor uw positieve feedback.
Vanessa

Mijn ervaring met dit advieskantoor en adviseur Jasper Leentvaar is meer dan positief te noemen. Altijd een snelle, duidelijke en nette afhandeling van zaken waarbij de service en... Mijn ervaring met dit advieskantoor en adviseur Jasper Leentvaar is meer dan positief te noemen. Altijd een snelle, duidelijke en nette afhandeling van zaken waarbij de service en klantvriendelijkheid hoog ligt!

Reactie Van Steensel Assurantiën:

Hartelijk dank voor uw mooie eindoordeel en positieve feedback. Ik zal uw complimenten aan Jasper doorgeven.

Korte lijnen
Prima service mbt afhandeling
Al vele jaren klant en nog altijd tevreden

Reactie Van Steensel Assurantiën:

Een 10! Hartelijk dank voor uw mooie eindoordeel en positieve feedback! Fijn dat u al zo lang tevreden bent.

Goed , correct en netjes

Reactie Van Steensel Assurantiën:

Hartelijk dank voor uw positieve feedback en mooie eindoordeel.
Vanessa

Algemene ervaring is zeer positief. Er wordt altijd correct en snel gereageerd, ook in de afhandeling van de schade.

Reactie Van Steensel Assurantiën:

Hartelijk dank voor uw positieve feedback en mooie eindoordeel.