H.P. Houtzager
- Product of service:
- Peugeot 2008
99% beveelt van Tilborg Autobedrijf aan!
Uitstekend
Het is pas een feest als je auto bij van Tilburg is geweest.
Top garage!
Ik word altijd goed geholpen, dus geen op en/of aanmerkingen!
Ik ben altijd enorm tevreden over de service van Van Tilborg. De medewerkers zijn klantgericht en deskundig.
Reparatie
In totaal 4 auto’s gekocht bij van Tilborg en het zijn altijd hele betrouwbare auto’s geweest! Ook de onderhoud door van Tilborg laten uitvoeren, ze zijn eerlijk zeer vakkundig wij zullen nooit veranderen van auto garage echt een top bedrijf!
Zoals gewoonlijk weer perfect geholpen. Reparatie snel uitgevoerd, ik kon snel de weg weer op.
Ik heb een 308cc gekocht, het olie verbruik was erg hoog. De garantie periode was nog 6 maanden. We zijn terug gegaan om dit euvel op te laten lossen, dit is met ons volle tevredenheid afgehandeld.
Houd zich aan de afspraak
Goede service, duidelijke uitleg wanneer er.meerkosten zijn.
Geweldig service zeer goed geholpen
Sinds vele jaren uitstekende ervaring met dit bedrijf. Klantvriendelijk en servicegericht 👍🏻
Goede en snelle service. Bij problemen kun je altijd op zeer korte termijn terecht.
Snelle hulpverlening en reparatie van mijn Toyota aygo met defecte dynamo
van Tilborg Autobedrijf verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
van Tilborg Autobedrijf heeft de volgende resultaten bereikt:
van Tilborg Autobedrijf
Nieuwe Tijningen 2
5301 DA Zaltbommel
Uitstekend
Het is pas een feest als je auto bij van Tilburg is geweest.
Top garage!
Ik word altijd goed geholpen, dus geen op en/of aanmerkingen!
Reparatie
Houd zich aan de afspraak
Goede service, duidelijke uitleg wanneer er.meerkosten zijn.
Geweldig service zeer goed geholpen
Snelle hulpverlening en reparatie van mijn Toyota aygo met defecte dynamo