Ferry

Geweldig service zeer goed geholpen

APK

Administratiekantoor CARDOL v o f

Sinds vele jaren uitstekende ervaring met dit bedrijf. Klantvriendelijk en servicegericht 👍🏻

Personenauto

Emnerzaal

Goede en snelle service. Bij problemen kun je altijd op zeer korte termijn terecht.

all seasons band

Gerard van Aalst

Snelle hulpverlening en reparatie van mijn Toyota aygo met defecte dynamo

Reparatie dynamo

Jan

SterSterSterSterLege ster

Ervaring moet nog komen heb informatie voor onze kever gevraagd voor eventuele inruil hebben onze kever al jaren willen 1 met een dicht dak EN met gordels nu gr Jan

Kever misschien

Jacques Schwartz Zaltbommel

Auto gehaald en weer teruggebracht ...super

R,Lansheer

Een vriendelijk ontvangst, uitleg gekregen en zelfs de auto schoongemaakt door medewerkers zowel binnen als buiten.

Peugeot 2008GT

Arie Sterk

Prima ontvangst, uitleg en behandeling

reparatie

Bert den Butter

Sinds 2007 is van Tilborg vaste garage voor koop en onderhoud van onze Peugeots. Op 3 januari weer een goed verzorgde beurt voor ons karretje. Extra dank voor de schoonmaakbeurt.

apk en onderhoudsbeurt Peugeot 2008

Ruud

deskundig, snel en klantgericht

onderhoud

John Tournier

Zeer snelle service en vriendelijk personeel.

Reparatie

Rangelrooy

Goede service, snel en goed geholpen.

Lekke band.

Kinkhorst

Snelle service

Lekke band

Renate Broeksteeg

Persoonlijk, vriendelijk en komt afspraken na!

Bandenwissel

Nina

Dit jaar onze auto gekocht bij van Tilborg. Eerste onderhoudsbeurt laten uitvoeren. Kreeg vervangend vervoer en mijn auto van binnen en buiten schoon weer opgehaald. Vriendelijk en bekwaam personeel.

Citroën C3 Aircross

van Tilborg Autobedrijf verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

van Tilborg Autobedrijf heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.7/10
  • checkEerste review geschreven op 19 september 2017

van Tilborg Autobedrijf

Een persoonlijk en betrokken familiebedrijf in de Bommelerwaard. Sinds 1964 gaan service en kwaliteit bij het bedrijf hand in hand. Autobedrijf Van Tilborg Zaltbommel is daarmee één van ‘s lands “oudste” relaties bij Peugeot Nederland. Bij de Peugeot importeur heeft Autobedrijf Van Tilborg Zaltbommel inmiddels een uitstekende reputatie kunnen opbouwen, gebaseerd op betrouwbaarheid, klanttevredenheid en een bijzonder grote technische kennis.

Nieuwe Tijningen 2

Ruud

deskundig, snel en klantgericht

onderhoud

John Tournier

Zeer snelle service en vriendelijk personeel.

Reparatie

Rangelrooy

Goede service, snel en goed geholpen.

Lekke band.

Kinkhorst

Snelle service

Lekke band

Renate Broeksteeg

Persoonlijk, vriendelijk en komt afspraken na!

Bandenwissel

Nina